Μην χασετε

Aυτά τα 5 ζώδια έχουν την ευτυχία στο τσεπάκι

Κάποιοι διαβάζουμε οδηγούς αυτοβοήθειας στην αναζήτηση της ευτυχίας, άλλοι κάνουμε τα πιο τρελά πράγματα στην προσπάθειά μας να την κατακτήσουμε, αλλά υπάρχουν και εκείνοι που μοιάζουν να την έχουν στο τσεπάκι. Που ακόμα και αν δεν νιώθουν ευτυχισμένοι, έχουν το χάρισμα να χαίρονται με τα πιο μικρά πράγματα. Οι τελευταίοι είναι πιθανότερο, σύμφωνα με τους αστρολόγους, να ανήκουν στα παρακάτω πέντε ζώδια.

 

Τοξότης (22/11-21/12): Το πιο ευτυχισμένο μέλος του ζωδιακού κύκλου και με διαφορά, ίσως γιατί είναι γεννημένος λάτρης της περιπέτειας και της ελευθερίας. Ακόμα και στις δύσκολες μέρες του, διαθέτει ένα μηχανισμό που τον βοηθάει να δραπετεύει από τον πόνο και να ξαναβρίσκει τη χαρά, που είναι το default mode του Τοξότη.

Λέων (23/7-22/8): Όπως και ο Τοξότης, η θετική διάθεσή είναι στη φύση του. Διψάει για αισιοδοξία και, με κάποιον τρόπο, στο τέλος τη βρίσκει ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες.

Advertisements

Κριός (21/3-19/4): Το χιούμορ βοηθάει τον Κριό να τα βγάλει πέρα ακόμα και με απαιτητικές καταστάσεις. Η διαφορά του ωστόσο από τα παραπάνω ζώδια είναι ότι όταν κάποιος στη ζωή του δεν τον ικανοποιεί, έχει την τάση να αναμασάει αυτή τη σκέψη.

Ζυγός (23/9-22/10): Ακόμα και όταν δεν είναι χαρούμενος ο Ζυγός, χαμογελά μέχρι που στο τέλος αρχίζει να το νιώθει. Καθώς προσπαθεί να αποφεύγει τις εντάσεις, δημιουργεί ένα περιβάλλον ευτυχίας και ικανοποίησης.

Ιχθύς (19/2-20/3): Παραδόξως, παρά τον περιβόητο συναισθηματισμό τους, τα Ψαράκια είναι αρκετά ευτυχισμένα. Ίσως γιατί δεν διστάζουν να κλάψουν και να ξεδώσουν. Ίσως επειδή κατανοούν ότι το μυστικό της ευτυχίας δεν είναι να καταστέλλουμε τα δυσάρεστα συναισθήματά μας αλλά να τα βιώνουμε και, τελικά, να τα διαχειριζόμαστε με επιτυχία.

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα