Μην χασετε

Aυτά είναι τα 4 ζώδια που θέλεις οπωσδήποτε στη ζωή σου γιατί θα σε κάνουν να γελάς

Από τα πιο δημοφιλή motto που συναντάς στους τοίχους των σπιτιών είναι το “Ζήσε, γέλα, αγάπα”. Γιατί ποιος δεν αγαπά να γελά και πιθανότατα ζει και για αυτό; Τα οφέλη του γέλιου στην υγεία μας έχουν καταμετρηθεί σε πληθώρα ερευνών οπότε δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να αμφισβητήσει πόσο πολύτιμο χαρακτηριστικό είναι το χιούμορ.

 

Δεν είναι άλλωστε ένα από τα πρώτα πράγματα που αναζητάμε στον σύντροφό ή την φίλη μας; Αν κάποιος μπορεί να σε κάνει να γελάσεις είναι πιο εύκολο να κερδίσει την καρδιά σου και πιθανότατα ανήκει σε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Κριός

Είναι παρορμητικός και του αρέσει η διασκέδαση ενώ το χαριτωμένο χιούμορ του τον κάνουν ένα από τα πιο αστεία ζώδια. Πολύτιμο εργαλείο του είναι το σώμα του και για αυτό θα χρησιμοποιήσει τεχνικές υποκριτικής και θα κάνει γκριμάτσες για να σε κάνει να γελάσεις.

Advertisements

 

Δίδυμος

Το ταλέντο του είναι να παίρνει τις λεπτομέρειες του κόσμου γύρω του και να τους προσδίδει πληροφορίες και αυτό είναι που του δίνει τη δυνατότητα του γρήγορου και έξυπνου χιούμορ.

Λέων

Λατρεύει να είναι στο επίκεντρο οπότε το να κάνει τον κόσμο να γελά και να φέρνει χαρά στο δωμάτιο του βγαίνει φυσικά. Έχει ζεστή και καλοσυνάτη αίσθηση του χιούμορ και είναι γεννημένος διασκεδαστής.

Τοξότης

Είναι περιπετειώδης και συχνά έχει ξεκαρδιστικές ιστορίες να αφηγηθεί για τα ταξίδια και τις εμπειρίες του. Επίσης, δεν φοβάται να πει αυτό που έχει στο μυαλό του οπότε ακόμα κι αν η αίσθηση του χιούμορ του είναι αιχμηρή, σίγουρα θα γελάσεις πολύ.

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα