Μην χασετε

Μπρούνο Τσερέλα: Τρελά ερωτευμένη η Αθηνά Οικονομάκου – Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της

Η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται να έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του γοητευτικού Ιταλοαργεντινού μπασκετμπολίστα, Μπρούνο Τσερέλα. Η είδηση της νέας σχέσης της Αθηνάς έγινε γνωστή μέσα από το ρεπορτάζ του «Πρωινού» και έκτοτε οι θαυμαστές τους δεν σταματούν να αναζητούν πληροφορίες για τον νέο της σύντροφο.

 

Ποιος είναι ο Μπρούνο Τσερέλα

Ο Μπρούνο Τσερέλα είναι ένας 37χρονος μπασκετμπολίστας. Παράλληλα, είναι συνιδιοκτήτης μιας εταιρίας Real Estate και ενός προπονητικού κέντρου. Ο Μπρούνο μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας.

Τα κοινωνικά δίκτυα του Μπρούνο αποκαλύπτουν έναν άνδρα με πάθος για τη ζωή και την υγιεινή διαβίωση. Οι φωτογραφίες του δείχνουν στιγμές από τις προπονήσεις του στο γήπεδο, τις εξορμήσεις του στη φύση, καθώς και τις χαλαρωτικές στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Είναι σαφές πως ο Μπρούνο ζει μια ζωή γεμάτη ενέργεια και θετικότητα.

Advertisements

 

 

Advertisements

 

 

Η Σχέση με την Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα φαίνεται να έχουν βρει κοινά σημεία και να απολαμβάνουν την παρέα ο ένας του άλλου. Οι δημόσιες εμφανίσεις τους μαρτυρούν μια σχέση γεμάτη χαμόγελα και θετική ενέργεια.

Η πιο πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση ήταν στη μεγάλη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ, όπου οι δυο τους διασκέδασαν μαζί. Οι φωτογραφίες από τη βραδιά αυτή δείχνουν ένα ζευγάρι απόλυτα ευτυχισμένο και ερωτευμένο.

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα