Μην χασετε

Mushroom Brown: Η καστανή απόχρωση των μαλλιών που θα κυριαρχήσει φέτος το φθινόπωρο

Το φθινόπωρο είναι μια εποχή που όλες θέλουμε να ανανεωθούμε και να κάνουμε μια αλλαγή στα μαλλιά μας.

Advertisements

Αν είσαι ξανθιά, έχεις δεκάδες επιλογές για φέτος το φθινόπωρο από icy και platinum μέχρι strawberry blonde. Αν πάλι είσαι καστανή, οι επιλογές είναι by default πιο περιορισμένες. Το dark balayage αποτελεί πάντα μια safe και κομψή επιλογή, αλλά αν θέλεις να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, τότε δεν έχεις παρά να υιοθετήσεις ένα από τα ωραιότερα ψυχρά καστανά χρώματα μαλλιών της σεζόν, το mushroom brown.

 

Mushroom Brown: Ένα από τα ωραιότερα ψυχρά καστανά χρώματα μαλλιών

Για να καταλάβεις περί τίνος ακριβώς πρόκειται, φέρε στο νου σου τα μανιτάρια portobello. Σε αντίθεση με τις περισσότερες ζεστές καστανές αποχρώσεις, το mushroom brown έχει ψυχρή βάση, η οποία “διακοσμείται” με highlights και lowlights σε διακριτικές καστανές και γκρι αποχρώσεις.

Είναι ιδανικό για εσένα που θέλεις να ανανεώσεις το hair look σου, χωρίς να ξεφύγεις πολύ από το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου. Κολακεύει κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως του τόνου της επιδερμίδας της, κι αυτό γιατί συνδυάζει τόσο ζεστές, όσο και ψυχρές ανταύγειες. Μεγάλο plus της συγκεκριμένης απόχρωσης είναι ότι καμουφλάρει τέλεια και τα λευκά.

 

Hair Inspo

Σου κεντρίσαμε το ενδιαφέρον και θέλεις να δεις πώς ακριβώς δείχνει ένα mushroom brown hair look; Το’χουμε. Δες παρακάτω τις πιο κομψές εμφανίσεις για να πάρεις μια ιδέα και να ξέρεις ακριβώς τι να ζητήσεις από τον κομμωτή σου:

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

 

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα