Δεν θα βαρεθούμε ποτέ να ετοιμάζουμε μπουτάκια κοτόπουλου! Φτιάχνονται πανεύκολα, τα απολαμβάνουμε με όλη μας την ψυχή και με αυτή τη συνταγή θα τα κάνουμε… spicy!
Συστατικά
- 8 μπουτάκια κοτόπουλου
- 2 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 2 κουτ. του γλυκού πιπέρι καγιέν
- 1/2 κουτ. του γλυκού τσίλι
- 2 κουτ. της σούπας βασιλικός
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C.
- Σε ένα μικρό μπολ, αναμειγνύεις το ελαιόλαδο, το αλάτι, το τσίλι και το πιπέρι καγιέν.
- Φοράς τα γαντάκια σου και κάνεις ένα απαλό μασάζ στα μπουτάκια κοτόπουλου με αυτό το μείγμα.
- Μεταφέρεις σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 40 λεπτά.
- Προσθέτεις το βασιλικό και μοιράζεις.
Advertisements
Advertisements