Μην χασετε

O πρώην άντρας μου έστειλε εξώδικο για να ζητήσει πίσω όλα τα λεφτά που είχε ξοδέψει για μένα. Τώρα εγώ τί να κάνω;

Από singleparent.gr

Advertisements

Με λένε Μαρία και είμαι χωρισμένη με ένα κοριτσάκι 9 ετών. Με τον άντρα μου πριν 5 χρόνια χωρίσαμε πολιτισμένα και μέχρι σήμερα διατηρούμε καλές σχέσεις για το παιδί. Μάλιστα πέρσι μετακόμισα από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη γιατί έκανα σχέση που πήγαινε για γάμο (νόμιζα) οπότε πήγα στην πόλη του μέλλοντα συζύγου, κάτι που δέχτηκε ο πρώην άντρας μου, παρ’ όλο που θα έβλεπε λιγότερο το παιδί.

 

Με τον φίλο μου ήμασταν μαζί 2 χρόνια. Τον γνώρισα μέσω της δουλειάς μου και γρήγορα γίναμε ζευγάρι. Πολύς eρωτας, πολύ ευτυχία, δεν πίστευα την τύχη μου. Μετά από ένα χρόνο πάνω κάτω Θεσσαλονίκη Αθήνα, αποφασίσαμε να παντρευτούμε οπότε έκανα το βήμα. Ζήτησα μετάθεση στα γραφεία της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη και μετακόμισα σπίτι του, μαζί με τη μικρή μου η οποία τον λάτρευε. Σύντομα όμως άρχισαν τα προβλήματα…

Δεν πλήρωνε τίποτα στο σπίτι. Φώτα τηλέφωνα νερά σούπερ μάρκετ όλα εγώ. Έφτανε ο μήνας 10 και δεν είχα φράγκο. Δεν είχα να πάρω ένα κουλούρι στο παιδί. Όταν άρχισα να αντιδρώ, μου είπε πως εκείνος πλήρωνε το στεγαστικό του σπιτιού άρα ήταν σαν να δίνει ενοίκιο. Ναι ρε φίλε αλλά το σπίτι είναι δικό σου, δεν είναι δικό μου και το πληρωνεις και αυτό δεν δικαιολογεί να πληρώνω εγώ όλα τα υπόλοιπα. Το στεγαστικό του ήταν 500 ευρώ και τα έξοδα που εγώ πλήρωνα έφταναν τα 1000. Άρα και πάλι ήμουν ριγμένη.

 

Γρήγορα σταματήσαμε να βγαίνουμε γιατί εγώ όλα μου τα λεφτά τα έριχνα στο σπίτι και εκείνος τι στο διάολο τα έκανε δεν ξέρω. Η ψυχολογία μου έπεσε και χάλασε και το σeξ. Μια φορά έδωσα στο παιδί 1 ευρώ να πάρει κάτι στο σχολείο και μου έκανε θέμα γιατί δεν της έφτιαχνα τοστ από το σπίτι και χαλάΜΕ λεφτά. “Δεν χαλάΜΕ, χαλάΩ! Εσύ όχι λεφτά δεν έχεις βάλει ένα χρόνο τώρα, ούτε το πουλί σου δεν βάζεις πια!” του είπα και γίναμε μύλος. Έφυγα από το σπίτι του με τη μικρή και πιάσαμε μια γκαρσονιέρα. Τράβαγα τα μαλλιά μου για το μεγάλο λάθος που είχα κάνει και που πραγματικά δεν περίμενα διότι τον πρώτο χρόνο που ήμασταν μαζί, έδειχνε και πολύ λαρτζ σαν άνθρωπος. Δεν υπήρχε τίποτα που να έδειχνε πως είναι μικρόψυχος.

Κι ενώ έχουν περάσει 3 μήνες από τον χωρισμό μας χωρίς καμία επαφή, λαμβάνω εξώδικο με το οποίο ζητάει να του δώσω όλα τα χρήματα που είχε ξοδέψει για μένα τόσο τον πρώτο χρόνο (είχε βάλει μέσα τους καφέδες και τα ποτά μέχρι και τα εισιτήρια Θεσ/νίκη-Αθήνα) αλλά και τον δεύτερο (!) δηλαδή το μισό στεγαστικό και τους μισούς λογαριασμούς τους οποίους πλήρωνα ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ αλλά επειδή είναι στο όνομά του δεν αποδεικνύεται.

 

Advertisements

Τώρα εγώ τί να κάνω;

Να του σπάσω το κεφάλι;

Να τον ξεφτιλίσω στο Πανελλήνιο που ο γύφτος έκανε θέμα μέχρι και για το χαρτζιλίκι του παιδιού μου;

ΤΙ????

Μαρία

 

Από singleparent.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα