Μην χασετε

Κολλητή θα πει να είναι πάντα εκεί, δίπλα σου σε όλα

Κολλητή θα πει να είναι πάντα εκεί, δίπλα σου σε όλα

Γνωρίζεις ποια είμαι, τι σκέφτομαι, τι νιώθω, πότε χαίρομαι ή πότε θυμώνω πριν ακόμα σου μιλήσω. Με κοιτάζεις από μακριά και ξέρεις αν χαμογελάω ψεύτικα, αν είχα δύσκολη ημέρα ή αν είμαι ευτυχισμένη.

Advertisements

Και τα ξέρεις όλα αυτά, επειδή είσαι η κολλητή μου!

Η κολλητή μας είναι εκείνη που όταν «σπάμε», σκύβει και μαζεύει τα κομμάτια μας και έπειτα, με υπομονή κι επιμονή, τα κολλάει απ’ την αρχή.

Η κολλητή μας μας λέει την αλήθεια ακόμα κι αν πονάει… Δεν μας χαϊδεύει τ’ αυτιά, δεν μας χρυσώνει το χάπι. Πιστεύει σε μας και μαζί της είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Η κολλητή μας είναι πλάι μας ακόμα κι όταν δεν είμαστε δυνατές ή όταν κλαίμε. Είναι εκεί όταν λυγίζουμε, θυμώνουμε ή βρίζουμε. Είναι εκεί και δεν μας παρεξηγεί. Αγαπάει ακόμα και την πιο σκοτεινή μας πλευρά γιατί είναι δικιά μας!

Με λίγα λόγια, η κολλητή μας είναι πάντα εκεί, δίπλα μας, σε όλα! Και το ακόμα καλύτερο, είναι πως όλο αυτό είναι αμοιβαίο! Η αγάπη που μας δένει συχνά ξεπερνάει και την αδελφική αφού είναι η «αδελφή» που επιλέξαμε και μας επέλεξε.

Η κολλητή μας είναι εκείνη που μας θύμιζε πάντοτε πόσα πολλά αξίζουμε και πόσο σπουδαίες είμαστε – ακόμα κι όταν εμείς το έχουμε ξεχάσει.

Η κολλητή μας είναι η εκείνη που μας εμπιστεύεται και την εμπιστευόμαστε με τυφλά μάτια! Δεν θα έκανε ποτέ κάτι που θα μας πλήγωνε και μερικές φορές, μας αγαπάει πιο πολύ απ’ ότι εμείς τον εαυτό μας.

Μια σχέση που δεν είναι πάντα εύκολη, μα όταν συμβαίνει όλα γίνονται ευκολότερα και ομορφότερα!

Advertisements

mama365.gr

Σχέσεις | Πατήστε εδώ και διαβάστε όλα τα νέα άρθρα που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις σχέσεις σας

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα