Επειδή φάγαμε πολύ αυτές τις ημέρες, σήμερα μαγειρεύουμε κάτι νόστιμο και ελαφρύ.
Υλικά
Advertisements
- 400 γρ. καρότα
- 2 κρεμμύδια
- 2 σέλερι
- 1 πατάτα
- 1 λίτρο νερό
- 1 κύβο ζωμό βοδινού
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε σε κομμάτια τα καρότα, την πατάτα, το σέλερι και τα κρεμμύδια. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά για δύο λεπτά. Προσθέτουμε το νερό και βράζουμε 25 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά. Περνάμε τα λαχανικά από το μπλέντερ, μέχρι να λιώσουν πολύ καλά και σερβίρουμε.
Advertisements
Advertisements