Μην χασετε

Σκορδομακαρονάδα με ντοματίνια που θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλα σας

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ:
500 γραμ. σπαγγέτι .. (1 πακέτο) ..
1 φλ. καφέ καλό ελαιόλαδο
6 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες ή περασμένες από το ειδικό εργαλείο πολτοποίησης σκόρδου για περισσότερο άρωμα
Παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι γιά τό σερβίρισμα
Αλάτι – πιπέρι – ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Bράζουμε το σπαγγέτι σε άφθονο, κοχλάζον αλατισμένο νερό για 4 – 5 λεπτά. Στραγγίζουμε και αφήνουμε στην άκρη.

Σε πλατιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα ντοματίνια με το σκόρδο για δύο λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το σπαγγέτι και ανακατεύουμε καλά.

Σερβίρουμε με την παρμεζάνα ή το κεφαλοτύρι, με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ρίγανη.

Advertisements

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για περισσότερο άρωμα, μπορούμε να προσθέσουμε βασιλικό, δυόσμο ξερό ή φρέσκο και φρέσκο φασκόμηλο.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ … ! ! !

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα