Ένα γρήγορο γεύμα χαμηλό σε θερμίδες που μπορείτε να το φτιάξετε όταν δεν έχετε πολύ χρόνο
Ο σολομός με αμύγδαλα είναι ένα γρήγορο γεύμα που μπορείτε να επιλέξετε να το φτιάξετε όταν δεν έχετε πολύ χρόνο, Επίσης είναι ένα πιάτο με λίγες θερμίδες ιδανικό για όσους προσέχουν τη διατροφή τους.
Υλικά
- 600 γραμμάρια φιλέτο σολομού
- 40 γραμμάρια αμύγδαλα
- Χυμό από 1 λεμόνι
- Τζίντζερ σε σκόνη
- 1 ματσάκι μαϊντανό
- Αλάτι
Εκτέλεση
Advertisements
Κόβουμε το φιλέτο σολομού σε κύβους. Θερμαίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτουμε τους κύβους σολομού και μαγειρεύουμε για 8 λεπτά και από τις δυο πλευρές. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αμύγδαλα, το τζίνζτερ και το χυμό από το λεμόνι. Μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά ακόμα και σερβίρουμε όταν είναι ακόμα ζεστό.
Advertisements