Μην χασετε

«Ασφαλές πρώτο ραντεβου»

Έχετε κουραστεί πλέον από όλα τα αποτυχημένα ραντεβού της ζωής. Παρακάτω θα βρείτε μερικά βήματα για να δημιουργήσετε ένα ασφαλές και ευχάριστο ραντεβού.

Advertisements

Μιλήστε στο τηλέφωνο: Το να βγεις ραντεβού με κάποιον που έχεις γνωρίσει μόνο μία φορά μπορεί να προκαλέσει μεγάλες εκπλήξεις, καλές αλλά και κακές. Για να είστε όμως ασφαλής καλό θα είναι να έχετε κάποια επικοινωνία μέχρι το πρώτο ραντεβού, έτσι ώστε να μη «εκπλαγείτε», αλλά και για να μην είστε αμήχανη.

Εμπιστεύσου το ένστικτό σου: Άμα ο άντρας που θες να συναντήσεις δεν πληρεί τις προσδοκίες σου και λέει πράγματα που δεν θα δεχόσουν από κανέναν, μη βγεις μαζί του μόνο και μόνο επειδή έχεις μείνει πολύ καιρό μόνη σου. Το ένστικτό σου σπάνια κάνει λάθος.

Βγες μαζί του σε bar: Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για το πρώτο ραντεβού είναι να τον πας σε ένα bar. Θα έχει αρκετό κόσμο και θα είναι εύκολο να αποσπάσεις τον εαυτό σου, άμα τα πράγματα δεν πάνε καλά. Μην αφήσεις να επιλέξει εκείνος το μέρος και καλό θα είναι να βρίσκεται σε επιφυλακή και η κολλητή σου.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα