Μην χασετε

5 έξυπνοι και κομψοί τρόποι να διακοσμήσετε τις άδειες γωνίες του σπιτιού σας

Όλα για το Σπίτι5 Έξυπνοι και κομψοί τρόποι να διακοσμήσετε τις άδειες γωνίες του σπιτιού σας

Κάθε γυμvή γωνιά σε οποιοδήποτε δωμάτιο να ξέρετε ότι είναι μια ευκαιρία δημιουργίας χώρου. Γι’αυτό και εμείς σας έχουμε μερικά tips για το πώς να μετατρέψετε τις παραμελημένες γωνίες σε χρήσιμα και φιλόξενα σημεία που θα κάνουν τη ζωή στο σπίτι καλύτερη. Μάθετε, λοιπόν, τους πιο όμορφους και πρακτικούς τρόπους για να διακοσμήσετε μια άδεια γωνία του σπιτιού. Ιδέες διακόσμησης με στυλ και προσωπικότητα.

#1 Δημιουργήστε ένα fake playroom

Χρειάζεστε μια ιδέα που θα πυροδοτήσει τη φαντασία του μικρού παιδιού σας; Με μια μαύρη ταινία μπορείτε πολύ εύκολα να μετατρέψετε μαγικά μια γυμνή γωνία σε ένα μαγευτικό playroom. Αντί να χρησιμοποιήσετε ένα κιβώτιο παιχνιδιών, μια συμπαγής μονάδα ραφιών με στρογγυλεμένες γωνίες είναι μια ιδέα που εξοικονομεί χώρο και δημιουργεί χώρο αποθήκευσης για παιχνίδια.

#2 Δημιουργήστε μια γωνιά με θέα

Η Tiffany από την Off Beat και την Inspired μεταμόρφωσε μια άγνωστη γωνιά στο σαλόνι της σε μια γωνιακή καφετέρια με θέα. Αυτή η DIY ιδέα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως γραφείο στο σπίτι.

Όλα για το Σπίτι | Δείτε τις πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας

#3 Πάρτε μια γωνιακή βιβλιοθήκη

Η βιβλιοθήκη Billy Series είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα σχέδια του ΙΚΕΑ. Τα κομμάτια «κλειδιά» της συγκεκριμένης συλλογής μπορούν να αναμειχθούν ή να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η γωνιακή βιβλιοθήκη είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα που μετατρέπει μια γυμνή γωνιά σε χρήσιμη αποθήκευση.

Advertisements

#4 «Φορτίστε» την… εξάρτηση από την καφεΐνη

Δεν έχετε αρκετό χώρο στην κουζίνα σας για να τοποθετήσετε την μηχανή του καφέ; Ένα μικροσκοπικό ράφι είναι το μόνο που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα σημείο για να φτιάξετε το αγαπημένο σας ρόφημα.

#5 Αποθηκεύστε πολλά ρούχα

Το διαμέρισμα σας δεν έχει στην κρεβατοκάμαρα ντουλάπα ή αρκετό χώρο αποθήκευσης; Αναρωτιέστε τι να κάνετε; Αυτό το ράφι ρούχων για γωνίες θα δημιουργήσει χώρο για να κρεμάσετε ολόκληρη την γκαρνταρόμπα σας.

Πηγή

Όλα για το Σπίτι | Δείτε τις πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα