Μην χασετε

4 έξυπνες λύσεις για να έχετε ατσαλάκωτα ρούχα

4 έξυπνες λύσεις για να έχετε ατσαλάκωτα ρούχα

Κάθε γυναίκα έχει βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να βιάζεται και να μην έχει χρόνο για σίδερο. Θα σου δείξω μερικές μοναδικές λύσεις για να έχεις πάντα ατσαλάκωτα ρούχα, ακόμα και όταν βγαίνουν από το στεγνωτήριο.

Αυτές οι συμβουλές θα σε βοηθήσουν να ελαττώσεις στο ελάχιστο δυνατό τις ζάρες στα ρούχα έτσι ώστε να μπορείς να τα φοράς τις ημέρες που δεν έχει χρόνο για τίποτα άλλο. Διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει και σίγουρα η αλλαγή στα ρούχα σου θα είναι εντυπωσιακή.

Πως να έχεις πάντα ατσαλάκωτα ρούχα!

1) Παγάκια στο στεγνωτήριο

Αυτή η λύση είναι ιδιαιτέρως διαδεδομένη στο διαδίκτυο, αφού τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Τα παγάκια μετατρέπονται σε νερό και έπειτα σε ατμό μέσα στον κάδο του στεγνωτηρίου με αποτέλεσμα θα εξαφανίζουν τις ζάρες στα ρούχα.

2) Μαλακτικό και νερό στο ρούχο

Βάλε λίγο νερό με μαλακτικό σε ένα ψεκαστήρι και ψέκασε το στα ρούχα σου. Έπειτα κρέμασε τα όρθια όσο ετοιμάζεσαι και θα δεις πως θα είναι σε εξαιρετική κατάσταση μετά, σαν σιδερωμένο. Σαν επιπλέον θετικό, το ρούχο σου θα μοσχοβολάει για ώρες.

Advertisements

3) Βρέξε το ρούχο και στέγνωσε το όρθιο με πιστολάκι

Βρέξε λίγο το ρούχο σου και στέγνωσε το με ένα πιστολάκι ενώ είναι κρεμασμένο ή ξαπλωτό, πρέπει να προσέξεις να είναι πάντα ίσιο. Τα αποτελέσματα θα σε εντυπωσιάσουν.

4) Άπλωσε τα όρθια

Όταν βγουν από το πλυντήριο τα ρούχα σου, προσπάθησε να τα απλώσεις όσο πιο ανοιχτά γίνεται, χωρίς να τα διπλώνεις. Έτσι θα στεγνώσουν ομοιόμορφα και θα έχουν πολύ λιγότερες ζάρες από ότι πριν.

Αυτέ οι λύσεις είναι ιδανικές για κάθε νοικοκυρά και μπορείς πολύ εύκολα να τις επιλέξεις. Με απλά υλικά, αυτές οι συμβουλές θα σου λύσουν τα χέρια και θα σου χαρίσουν ατσαλάκωτα ρούχα εύκολα και γρήγορα.

Πηγή

Ελληνίδα Νοικοκυρά | Δες εδώ τα πιο έξυπνα tips και τις καλύτερες προτάσεις για το νοικοκυριό σου

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα