Μην χασετε

37χρονη γυναίκα θα γίνει μητέρα για 12η φορά και θα αποκτήσει και το πρώτο της εγγόνι

Η Veronica Merrett μόλις καλωσόρισε το 12ο παιδί της, αλλά δεν πρόκειται για τη μόνη νέα προσθήκη στην οικογένεια. Σύντομα θα έρθει στον κόσμο και το πρώτο της εγγόνι και θα μείνουν όλοι μαζί!

 

Η νεαρή γυναίκα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί σε ηλικία 15 ετών και τώρα, 37 ετών, είναι μαμά 12 παιδιών.

Το να υπάρχουν δύο νεογέννητα μωρά σε ένα σπίτι όπου ζουν ήδη 11 παιδιά δεν μοιάζει τρομακτικό για την 37χρονη γυναίκα . Αντίθετα, όπως λέει η ίδια, «είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα». Μάλιστα, σκέφτεται ήδη να προχωρήσει σε μια ακόμα εγκυμοσύνη, αφού απολαμβάνει ιδιαίτερα το να είναι έγκυος.

Advertisements

Μιλώντας αποκλειστικά στο Fabulous, λίγους μήνες αφού χώρισε από τον 2ο σύζυγό της, ανέφερε πως νιώθει περίεργα όταν ΔΕΝ είναι έγκυος. «Όταν βλέπω τις δύο ροζ γραμμές στο τεστ εγκυμοσύνης, νιώθω ευτυχία. Κάθε φορά που μένω έγκυος, νιώθω σαν να κέρδισα το τζόκερ», λέει χαρακτηριστικά.

Η 37χρονη μαμά, που ζει στη Νέα Υόρκη, δεν μπορεί να πάρει αντισυλληπτικά επειδή πάσχει από θρομβώσεις στο αίμα. Ωστόσο, παραδέχεται πως δεν είναι υπέρμαχος της αντισύλληψης. «Όταν έκανα το 7ο μωρό μου, αποφάσισα να κάνω στείρωση, αλλά μετά το μετάνιωσα. Σκέφτηκα πως θα ήταν ωραίο να κάνω άλλα τρία παιδιά και φτάσω τα δέκα», είπε.

Advertisements

Η Veronica έμεινε πρώτη φορά έγκυος στα 14 και πήρε την δύσκολη απόφαση να το κρατήσει, παρά το νεαρό της ηλικίας της. Έμεινε ξανά έγκυος στα 18, αυτή τη φορά συνειδητά, και από τότε μένει έγκυος σχεδόν κάθε χρόνο.

«Δεν μεγάλωσα σε παραδοσιακή οικογένεια. Ήμουν μοναχοπαίδι και με ανάθρεψε η μαμά μου με τον σύντροφό της. Από μικρή, σκεφτόμουν πως η δική μου οικογένεια θα είναι διαφορετική. Hθελα πολλά παιδιά και ήξερα μέσα μου πως θα γίνω πολύ καλή μαμά (και καλύτερη από τη δικιά μου μητέρα).»

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα