Μην χασετε

32 υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με παστέλ αποχρώσεις

32 υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με παστέλ αποχρώσεις

Οι νέες αγάπες της μόδας στη διακόσμηση, οι παστέλ αποχρώσεις θα μπορούσαν ακόμη να φαίνονται βαρετές και χωρίς προσωπικότητα στο όχι τόσο μακρινό παρελθόν, αλλά πριν από μερικά χρόνια εμφανίστηκαν και πάλι ως ισχυρές τάσεις στο σχεδιασμό εν γένει.

Τα παστέλ χρώματα μαλακώνουν όχι μόνο την απεικόνιση που έχουμε για το περιβάλλον, αλλά και την εγγύηση ότι έχουμε μια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης, ανεξάρτητα από την ιδέα της διακόσμησης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα μινιμαλιστικά περιβάλλοντα δεν φαίνονται άδεια ή παγερά μαζί τους και τα περιβάλλοντα γεμάτα αντικείμενα και έπιπλα δεν φαίνονται υπερπλήρεις. Και στις δύο διακοσμήσεις, η γενική αίσθηση της σύνθεσης μαλακώνεται από τη σωστή επιλογή των χρωμάτων.

Και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα παστέλ χρώματα έχουν αυξανόμενης εμφάνισή και σε αντικείμενα, έπιπλα και διακοσμήσεις περιβάλλοντος, που το σημερινό άρθρο θα μιλήσει για αυτούς τους τόνους, πώς επέστρεψαν στη μόδα και τις αυξανόμενες χρήσεις τους στη διακόσμηση.

Παλέτες παστέλ: από τις βασικές μπεζ έως τις καραμελί αποχρώσεις

Advertisements

Χρησιμοποιείται για διακοσμητικά στοιχεία, κομμάτια μόδας, μακιγιάζ και εννοιολογικού σχεδιασμού, οι παστέλ αποχρώσεις σταματούν να ορίζουν μόνο λευκά και μπεζ παράγωγα για να καλύπτουν μια σειρά από διαφορετικά χρώματα.

Λίγα χρόνια πριν η Pantone, μια εταιρεία που καταγράφει και τυποποιεί τα χρώματα για τη γενική βιομηχανία, επέλεξε δύο αποχρώσεις ως χρώματα της χρονιάς: Rose Quartz και Serenity, αποχρώσεις που προέρχονται από το ροζ και το μπλε του μωρού για να δουλεύουν μόνα τους ή μαζί ως τάση .

Η επιλογή της Pantone καθορίζει όχι μόνο τις νέες τάσεις αλλά αρχίζει να διερευνά αυτούς τους “μωρουδιακούς” τόνους με άλλο τρόπο. Τώρα όταν μιλάμε για παστέλ, μπορούμε επίσης να σκεφτούμε τις ελαφρύτερες αποχρώσεις του ροζ, του κίτρινου, του μπλε, του πράσινου, του λιλά, του πορτοκαλί και του γκρι, οι οποίες καταλήγουν να δίνουν περισσότερη προσωπικότητα σε ότι πριν φαινόταν να είναι «χλωμά», «ξεθωριασμένα» “.

Έχουν κερδίσει τόσο μεγάλη προσωπικότητα που άρχισαν να έχουν άλλα ονόματα: χρώματα καραμελών ή υπόλευκα.

Αυτοί οι τόνοι καραμελών είναι αυτοί που θεωρούνται πιο πολύχρωμοι στις ελαφρύτερες μορφές τους, πολύ παρόμοιοι με τα χρώματα που εμφανίζονται σε καραμέλες με παστέλ χρώματα που πωλούνται γύρω. Είναι τέλεια όχι μόνο για τα περιβάλλοντα των παιδιών, αλλά για να δώσουν μια διαφορετική διάθεση σε όλα τα περιβάλλοντα. Μαζί τους οι αρχιτέκτονες και οι σχεδιαστές παίζουν γύρω από τη διακόσμηση σαλόνια, τραπεζαρίες, κουζίνες και υπνοδωμάτια.

Advertisements

Χρήση του γκρι χρώματος ως εξαιρετικά ευπροσάρμοστο χρώμα
Ο γκρι, έχει που από πάντα συνδεθεί με ένα σκοτεινό και κρύο χρώμα, έχει χρησιμοποιηθεί ως η τέλεια ισορροπία για το περιβάλλον με τους πιο πολύχρωμους παστελικούς τόνους. Εξυπηρετώντας τόσο τον ηγετικό ρόλο όσο και την ισορροπία με αυτούς τους τόνους, το γκρι έχει κερδίσει επίλεκτη θέση στα πιο σύγχρονα περιβάλλοντα τη σημασία που έπρεπε να εξερευνηθεί με διάφορους τρόπους στη διακόσμηση.

Διακοσμήσεις ιδεών με παστέλ χρώματα
Τώρα που ξέρετε λίγο περισσότερο για αυτά τα χρώματα, ρίξτε μια ματιά στην επιλογή των εικόνων μας από τη παρακάτω συλλογή! Σίγουρα θα ερωτευτείτε με αυτά τα χρώματα που θα εμπνεύσουν την ηρεμία μέσα σας.

Όλα για το Σπίτι | Δείτε τις πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας

 

Όλα για το Σπίτι | Δείτε τις πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας

 

Όλα για το Σπίτι | Δείτε τις πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας

 

Advertisements

Πηγή

Όλα για το Σπίτι | Δείτε τις πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα