Μην χασετε

15 υπέροχες ιδέες για να προσθέσετε παγκάκι στην κουζίνα σας

Έχετε σκεφτεί την αναδιαμόρφωση ή τον επανασχεδιασμό της κουζίνας σας και την προσθήκη ενός παγκακιού σε αυτήν; Δεν είναι μόνο καλό για την αισθητική, αλλά αξίζει επίσης για επιπλέον άνεση και αποθήκευση. Παρακάτω ακολουθούν 15 Πρακτικές Ιδέες για Παγκάκι Κουζίνας.

Ένας μεγάλος χώρος στη μέση της κουζίνας σας είναι ένα καλό μέρος για να βάλετε ένα τραπέζι με το παγκάκι στη μία πλευρά. Είναι ένα καλό μέρος όπου μπορείτε να φατε με τους επισκέπτες σας, να το χρησιμοποιήσετε ως τραπέζι προετοιμασίας ή ακόμη και να έχετε γρήγορα γεύματα. Η προσθήκη μερικών αποθηκευτικών χώρων από κάτω είναι καλή ιδέα για να διατηρείτε τα πράγματα οργανωμένα στην κουζίνα.

Εάν έχετε ένα παράθυρο με μεγάλη και ωραία θέα, δοκιμάστε να τοποθετήσετε ένα ενσωματωμένο παγκάκι δίπλα του. Είναι ένα ωραίο μέρος όπου τα παιδιά σας θα μπορούν να καθίσουν, να φάνε μερικά σνακ και να σας περιμένουν ενώ μαγειρεύετε. Μπορείτε ακόμη και να φτιάξετε έναν αποθηκευτικό χώρο.

Advertisements

Εάν έχετε ανοιχτή κουζίνα, μπορείτε να βάλετε ένα μπαρ πρωινού με αποθηκευτικό χώρο κάτω από αυτήν και έναν απλό τετράποδο παγκάκι στη μία πλευρά του μπαρ. Θα είναι ένα ωραίο μέρος όπου η οικογένειά σας μπορεί να κάτσει κάθε πρωί ή κατά τη διάρκεια μικρών γευμάτων και να φάει καθώς μαγειρεύετε.

Κατά την κατασκευή ενός ντουλαπιού, μπορείτε επίσης να προσθέσετε το παγκάκι στο κάτω μέρος του, μερικά συρτάρια δίπλα του και το ντουλάπι πάνω από αυτό. Είναι πρακτικό και εξοικονομεί χώρο.

Advertisements

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα παγκάκι με προσαρτημένα συρτάρια σε αυτό, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε μερικά από τα πράγματα που συνήθως χρησιμοποιείτε στην κουζίνα.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα