Μην χασετε

10 υπέροχες ιδέες διακόσμησης για να αναδείξετε τον γκρι καναπέ σας

Λατρεύουμε να βλέπουμε το γκρι παντού, σε ρούχα, σεντόνια, ριχτάρια, τοίχους, τώρα και στους καναπέδες. Είναι μια ουδέτερη απόχρωση, η οποία προέρχεται από συνδυασμό του μαύρου και του άσπρου. Μας αρέσει γιατί μπορεί να αναδειχτεί εύκολα και να συνδυαστεί με τα περισσότερα χρώματα.

 

Αν, λοιπόν, έχετε ήδη γκρι καναπέ, δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν ποιοι είναι οι συνδυασμοί που θα δέσουν μοναδικά μαζί του. Αν πάλι δεν έχετε, απλά απολαύστε τις υπέροχες φωτογραφίες που ακολουθούν και πάρτε εκπληκτικές ιδέες διακόσμησης!

 

Advertisements
Νομίζετε πως δεν πάνε αλλά κάνετε λάθος. Τα καφέ μαξιλάρια και τα διακοσμητικά αντικείμενα προκαλούν μια αίσθηση ζεστασιάς στον χώρο.

 

 

Βάλτε το γαλάζιο στο παιχνίδι με μερικά μαξιλάρια ή και ένα ριχτάρι και δείτε τον χώρο σας να αποκτά μια μοναδική “γλυκήτητα”.

 

 

Αναδείξτε έργα τέχνη διακοσμώντας με αυτά ολόκληρο τον τοίχο, πίσω από τον γκρι καναπέ.

 

Advertisements

 

Το minimal γκρι είναι ιδανικό για της πιο industrial διακοσμήσεις, συνδυάζοντάς το με μπρούτζινες και ατσάλινες κατασκευές.

 

 

Πάνω στο ουδέτερο γκρι βάλτε το έντονο κίτρινο χρώμα είτε σε μαξιλαράκι είτε σε ριχτάρι και δείτε πως φώτισε ο χώρος.

 

 

Αν θέλετε ένταση αλλά και πιο ζεστές αποχρώσεις, χρησιμοποιήστε το κόκκινο χρώμα.

 

 

Γκρι στο γκρι, αλλά εδώ διαφέρουν οι υφές. Γούνινα, μάλλινα και γυαλιστερά μαξιλάρια προκαλούν την απόλυτα cozy ατμόσφαιρα.

 

Advertisements

 

Όχι ένα αλλά πολλά χρώματα και textures μαζί θα δώσουν την απόλυτη ένταση στο χώρο.

 

 

Το ξύλινο στοιχείο σε συνδυασμό με τον γκρι καναπέ δίνουν ένα πιο σκανδιναβικό ύφος στο καθιστικό σας.

 

 

Αν τα περισσότερα στο καθιστικό σας, όπως και ο τοίχος κινούνται σε τόνους του γκρι, τότε σπάστε τη ψύχρα με μαξιλάρια και φλοκατούλες σε παστέλ αποχρώσεις.

 

Πηγή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα