Λατρεύουμε να βλέπουμε το γκρι παντού, σε ρούχα, σεντόνια, ριχτάρια, τοίχους, τώρα και στους καναπέδες. Είναι μια ουδέτερη απόχρωση, η οποία προέρχεται από συνδυασμό του μαύρου και του άσπρου. Μας αρέσει γιατί μπορεί να αναδειχτεί εύκολα και να συνδυαστεί με τα περισσότερα χρώματα.

Advertisements

 

Αν, λοιπόν, έχετε ήδη γκρι καναπέ, δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν ποιοι είναι οι συνδυασμοί που θα δέσουν μοναδικά μαζί του. Αν πάλι δεν έχετε, απλά απολαύστε τις υπέροχες φωτογραφίες που ακολουθούν και πάρτε εκπληκτικές ιδέες διακόσμησης!

 

Advertisements
Νομίζετε πως δεν πάνε αλλά κάνετε λάθος. Τα καφέ μαξιλάρια και τα διακοσμητικά αντικείμενα προκαλούν μια αίσθηση ζεστασιάς στον χώρο.

 

 

Βάλτε το γαλάζιο στο παιχνίδι με μερικά μαξιλάρια ή και ένα ριχτάρι και δείτε τον χώρο σας να αποκτά μια μοναδική “γλυκήτητα”.

 

 

Advertisements
Αναδείξτε έργα τέχνη διακοσμώντας με αυτά ολόκληρο τον τοίχο, πίσω από τον γκρι καναπέ.

 

 

Το minimal γκρι είναι ιδανικό για της πιο industrial διακοσμήσεις, συνδυάζοντάς το με μπρούτζινες και ατσάλινες κατασκευές.

 

 

Advertisements
Πάνω στο ουδέτερο γκρι βάλτε το έντονο κίτρινο χρώμα είτε σε μαξιλαράκι είτε σε ριχτάρι και δείτε πως φώτισε ο χώρος.

 

 

Αν θέλετε ένταση αλλά και πιο ζεστές αποχρώσεις, χρησιμοποιήστε το κόκκινο χρώμα.

 

 

Advertisements
Γκρι στο γκρι, αλλά εδώ διαφέρουν οι υφές. Γούνινα, μάλλινα και γυαλιστερά μαξιλάρια προκαλούν την απόλυτα cozy ατμόσφαιρα.

 

 

Όχι ένα αλλά πολλά χρώματα και textures μαζί θα δώσουν την απόλυτη ένταση στο χώρο.

 

 

Advertisements
Το ξύλινο στοιχείο σε συνδυασμό με τον γκρι καναπέ δίνουν ένα πιο σκανδιναβικό ύφος στο καθιστικό σας.

 

 

Αν τα περισσότερα στο καθιστικό σας, όπως και ο τοίχος κινούνται σε τόνους του γκρι, τότε σπάστε τη ψύχρα με μαξιλάρια και φλοκατούλες σε παστέλ αποχρώσεις.

 

Πηγή

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

Advertisements