Μην χασετε

10 όμορφα γραφεία που θα σας δώσουν ιδέες για να φτιάξετε και να οργανώσετε το δικό σας

Μπορεί ο χώρος σας να είναι περιορισμένος ή μπορεί και να μην έχετε ιδέα πώς να διακοσμήσετε το γραφείο του σπιτιού σας. 

Εμείς σας έχουμε 10 υπέροχα γραφεία που ανήκουν σε πραγματικούς ανθρώπους και σας δείχνουμε πώς τα έχουν διακοσμήσει αυτοί.

Μια υπέροχη και οικονομική ιδέα είναι να βάψετε το “βαρετό” και “μουντό” σας γραφείο σε ένα πιο ζωντανό χρώμα. Έτσι θα το ανανεώσετε.
Αν δεν σας αποσπά την προσοχή όταν δουλεύετε μπορείτε να γεμίσετε τον τοίχο απέναντι από το γραφείο σας με όσο πιο πολλά κάδρα μπορείτε. Επίσης μια ωραία ιδέα αν δεν έχετε χώρο για βιβλιοθήκη είναι απλά να βάλετε τα βιβλία σας το ένα πάνω στο άλλο και να δημιουργήσετε έναν πύργο.
Αν ο χώρος σας είναι περιορισμένος βάλτε ραφάκια στον τοίχο που βρίσκεται πάνω ακριβώς από το γραφείο σας. Έτσι θα μπορείτε να ακουμπάτε σε αυτά ό,τι θέλετε.
Κάντε τα όλα ασπρόμαυρα. Αν είστε από τα άτομα που δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν όταν δουλεύουν τότε έχοντας ένα γραφείο όπου όλα είναι λευκά ή μαύρα θα βοηθηθείτε πολύ.
Μια υπέροχη ιδέα είναι να βάλετε ράφια από γυαλί στον τοίχο πάνω από το γραφείο σας. Αυτή η διαφάνεια δεν θα “μπουκώνει” τον χώρο πράγμα που το θέλετε ιδίως αν ο χώρος που έχετε το γραφείο σας είναι πολύ μικρός.
Ένα πλέγμα πάνω από το γραφείο σας θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χώρο σας. Κρεμάτε εκεί λογαριασμούς, φωτογραφίες και ό,τι άλλο θέλετε για να έχετε ένα τακτικό γραφείο πάντα.
Βάλτε φυτά και λουλούδια στα ράφια που υπάρχουν στον τοίχο απέναντι από το γραφείο σας για να αισθάνεστε πιο κοντά στη φύση όση ώρα δουλεύετε.
Δώστε ένα θέμα στο γραφείο σας και διακοσμήστε το με βάση αυτό το θέμα. Για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε θέμα “Disney” και να διακοσμήσετε αναλόγως όπως έκανε και η ιδιοκτήτρια του γραφείου της φωτογραφίας.
Αν δεν τα πάτε καλά με την οργάνωση ένα ημερολόγιο σαν αυτό της φωτογραφίας είναι αυτό που χρειάζεστε. Σημειώνετε σε αυτό τα ραντεβού και τις υποχρεώσεις σας έτσι ώστε να μην ξεχνάτε τίποτα. Από την άλλη το συγκεκριμένο ημερολόγιο δείχνει και πολύ όμορφο και γεμίζει υπέροχα τον τοίχο.
Αν ο χώρος που θέλετε να βάλετε το γραφείο σας είναι μικρός τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα πιο μακρόστενο γραφείο έτσι ώστε να μην πιάνει πολύ χώρο. Έχετε και αυτήν την επιλογή. Μην το ξεχνάτε!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα