Μην χασετε

10 γραφεία που θα ομορφύνουν το σπίτι σας και θα ενισχύσουν την παραγωγικότητά σας

Αν δουλεύετε από το σπίτι τότε γνωρίζετε καλό πως ο σωστός χώρος εργασίας είναι απαραίτητος για να είστε παραγωγικοί και οργανωμένοι.

Ένα home office που θα ταιριάζει στην προσωπικότητά σας, θα είναι πρακτικό και θα ομορφαίνει τον χώρο σας είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Είτε πρόκειται για ένα μεγάλο γραφείο, είτε για ένα μικρό που βρίσκεται στην γωνία του υπνοδωματίου σας οι επιλογές είναι πολλές και είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε το ιδανικό για εσάς.

Δείτε παρακάτω 10 γραφεία που θα ομορφύνουν το σπίτι σας και θα ενισχύσουν την παραγωγικότητά σας ενώ δουλεύετε σε αυτό

Η απλότητα έχει πάντα την δική της ιδιαίτερη αισθητική. Το σκούρο διακριτικό γραφείο με την μπορντώ καρέκλα αναδεικνύονται με φόντο τον λευκό τοίχο. Τα μικρά ραφάκια στο δεξί του μέρος είναι ιδανικά για να φιλοξενήσουν μερικά όμορφα διακοσμητικά.

 

Advertisements
Ένα πολύ κομψό ξύλινο γραφείο που έρχεται σε αντίθεση με τους λευκούς τοίχους και την μοκέτα. Δεν θα ήταν φυσικά το ίδιο όμορφο αν δεν βρισκόταν κάτω από την πολύ ιδιαίτερη καμάρα.

 

Γυάλινο, μίνιμαλ και μοντέρνο. Τα γυάλινα γραφεία έχουν την ιδιότητα να μην κλείνουν τους χώρους. Συνδυάζεται αρμονικά με την μαύρη καρέκλα και με τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες στον τοίχο.

 

Χρειάζεστε δύο γραφεία αντί για ένα; Κανένα πρόβλημα! Ένα μακρόστενο τραπέζι σαν αυτό της φωτογραφίας με μια συρταριέρα στη μέση είναι ιδανικό για να φιλοξενήσει δύο ξεχωριστά γραφεία. Το μεταλλικό πλέγμα και τα ράφια φιλοξενούν αντικείμενα και ολοκληρώνουν την σύνθεση.

 

Αν δεν έχετε κάποιον άδειο τοίχο για να βάλετε το γραφείο σας δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Αυτή η βιβλιοθήκη – γραφείο είναι πολύ πρακτική και ταυτόχρονα πολύ έξυπνα τοποθετημένη στον χώρο.

 

Για μία διακριτική παρουσία επιλέξτε ένα γραφείο στο ίδιο χρώμα με τον τοίχο. Η σκανδιναβική αισθητική αυτού του όμορφου home office με τα λευκά έπιπλα και τα μεταλλικά πλέγματα είναι, εκτός από διακριτική, και πολύ μοντέρνα.

 

Advertisements
Εκμεταλλευτείτε τη γωνιά που ενώνονται οι τοίχοι σας και βάλτε ένα γωνιακό «ράφι» σε διαστάσεις… γραφείου. Η ιδέα είναι πανέξυπνη, πρωτότυπη και θα σας εξασφαλίσει αρκετό χώρο σε ελάχιστα τετραγωνικά.

 

Κλασσικό και ταυτόχρονα μοντέρνο. Αυτό το γραφείο αποτελείται από μία ξύλινη «πλάκα» που είναι ακουμπισμένη πάνω σε δύο μικρά έπιπλα. Η οθόνη στον τοίχο εξοικονομεί χώρο, ενώ τα πολλά και διαφορετικά ξύλα δημιουργούν μια πολύ όμορφη αισθητική.

 

Το ρομαντικό και παράλληλα διακριτικό γραφείο της φωτογραφίας εναρμονίζεται πλήρως με τα αντικείμενα γύρω του. Η απλή κατασκευή του από γυαλί αφήνει να αναδειχτούν τα γύρω χρώματα και ταυτόχρονα προσθέτει μια πινελιά κομψότητας στον χώρο.

 

Θέλετε κάτι vintage και ταυτόχρονα μοντέρνο; Επιλέξτε ένα ξύλινο γραφείο σαν αυτό της φωτογραφίας και συνδυάστε το με μια μοντέρνα καρέκλα. Η θέση του είναι ιδανική καθώς βρίσκεται κάτω από το παράθυρο και έχει το πλεονέκτημα του φυσικού φωτός.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα