Υλικά

  • Ψωμάκια χάμπουργκερ
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 κ.γ. αποξηραμένο θυμάρι
  • 1/3 φλιτζανιού ξύδι μπαλσάμικο
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 3 μανιτάρια portobello, καθαρισμένα
  • 1 κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο
  • 1 φλιτζάνι ρόκα
  • 1/2 χυμό από λεμόνι
  • 1/2 αβοκάντο Αλάτι Πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ χτυπάμε το σκόρδο, τη μουστάρδα, το ξίδι, το θυμάρι και το ελαιόλαδο. Καλύπτουμε τα μανιτάρια με τη μαρινάδα και αφήνουμε για 5 λεπτά. Στη συνέχεια ψήνουμε τα μανιτάρια για λίγα λεπτά και τα μεταφέρουμε σε ένα πιάτο. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τη τη ρόκα με το χυμό λεμονιού, μια πρέζα αλάτι και το πιπέρι. Ψήνουμε τα ψωμάκια και βάζουμε όλα τα υλικά μέσα και απολαμβάνουμε.

Advertisements

πηγή