Ιδανικό για όταν έχετε καλεσμένους.
Η σημερινή συνταγή είναι η ιδανική λύση εάν έχετε καλεσμένους της τελευταίας στιγμής, γιατί είναι πολλή νόστιμη και εύκολη.
Υλικά
- 2 ρολά ζύμης
- 3 μεγάλες πατάτες
- 200 γραμμάρια μανιτάρια
- 50 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
- 80 γραμμάρια τυρί προβολόνε
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 ματσάκι μαϊντανό
- Ελαιόλαδο
- 1 αυγό
- Αλάτι
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες σε άφθονο αλατισμένο νερό. Στη συνέχεια κόβουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε μαζί με το σκόρδο σε λάδια σε μια κατσαρόλα για περίπου 5 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε το μαϊντανό και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά. Εν τω μεταξύ σε ένα μπολ λιώνουμε τις πατάτες μαζί με την παρμεζάνα και προσθέτουμε μανιτάρια, αυγό, τριμμένη παρμεζάνα και στη συνέχεια ανακατεύουμε καλά.
Στη συνέχεια ανοίγουμε το φύλλο σε ένα ταψί και ρίχνουμε το μίγμα και στο τέλος το προβολόνε και από πάνω καλύπτουμε με το άλλο φύλλο ζύμης. Βάζουμε το ταψί στο φούρνο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.