Το αποτέλεσμα είναι ένα εκπληκτικό, πολύχρωμο πιάτο.
Εάν θέλετε να μαγειρέψετε κάτι υγιεινό, ελαφρύ και γρήγορο η σημερινή συνταγή θα σας λύσει τα χέρια. Είναι τόσο εύκολη που δεν θα χρειαστείτε πάνω από 10 λεπτά.
Υλικά
- 250 γραμμάρια ζυμαρικά
- 150 γραμμάρια σολομό
- 4 κ. γλυκού μουστάρδα
- 2 κ. γλυκού ξύδι
- 4 κ. της σούπας ελαιόλαδο
- Μισή κονσέρβα καλαμπόκι
- 10 ντοματίνια
- 1/2 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 1/2 πιπεριά κόκκινη
- 1/2 πιπεριά κίτρινη
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Παράλληλα βράζουμε και το σολομό σε μέτρια φωτιά, προσοχή όμως μη γίνει πολύ μαλακός. Εν τω μεταξύ κόβουμε τις πιπεριές σε κύβους και τα ντοματινια στη μέση. Επίσης ψιλοκόβουμε και το κρεμμύδι. Ανοίγουμε την κονσέρβα με το καλαμπόκι και σουρώνουμε τη μισή. Όταν είναι έτοιμα τα μακαρόνια τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Κόβουμε σε κομματάκια το σολομό και τον προσθέτουμε στο μπολ μαζί με το καλαμπόκι, το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Στη συνέχεια σε ένα μικρότερο μπολ προσθέτουμε τη μουστάρδα με το ξύδι και το ελαιόλαδο, ανακατεύουμε καλά και περιχύνουμε στα μακαρόνια. Ανακατεύουμε να πάει παντού η σάλτσα και απολαμβάνουμε.