Μια συνταγή τόσο νόστιμη που δεν θα θέλετε να τελειώσει.
Εάν δοκιμάσετε να φτιάξετε τη σημερινή συνταγή θα είναι έτοιμη μέσα σε λίγα λεπτά, γιατί είναι πανεύκολη αλλά και πολλή νόστιμη.
Υλικά
- 4 χοιρινές μπριζόλες
- 200 ml λευκό κρασί
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 2 κουταλιές της σούπας άλευρο
- 2 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι
- 1 κουταλιά μαϊντανό
- 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι
Εκτέλεση
Advertisements
Αλευρώνουμε τις μπριζόλες και τις βάζουμε σε ένα τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο, το θυμάρι, το μαϊντανό και το σκόρδο και τις σοτάρουμε για 2 λεπτά γυρίζοντας την κάθε πλευρά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρασί και μαγειρεύουμε για άλλα 5-6 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία. Όταν είναι έτοιμες αφαιρούμε το σκόρδο και σερβίρουμε.
Advertisements