ΥΛΙΚΑ
- 4 φέτες ψωμί σάντουιτς
- 100 γρ. μαλακό τυρί τύπου μασκαρπόνε ή Philadelphia [σε θερμοκρασία δωματίου]
- 1/2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
- 100 γρ. Nutella
- 1 φλ. τσαγιού τριμμένα μπισκότα πτι μπερ
- 2 αβγά
- 2 κ.σ. γάλα
- 2 κ.σ. βιτάμ
Εκτέλεση
- Ζεσταίνετε το βιτάμ ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Θρυμματίζετε στο multi τα μπισκότα.
- Χτυπάτε τα αβγά και το γάλα μαζί σε ένα βαθύ πιάτο. Σε δεύτερο πιάτο βάζετε τα θρυμματισμένα μπισκότα.
- Σε μπολάκι ανακατέψτε καλά το μαλακό τυρί με τη ζάχαρη άχνη, μέχρι να αφρατέψει.
- Απλώνετε τη νουτέλα και στις 4 φέτες ψωμί. Στις 2 φέτες μοιράζετε το μαλακό τυρί και τις σκεπάζετε με τις άλλες 2.
- Τοποθετήστε τα έτοιμα σάντουιτς πρώτα στο μείγμα των αβγών και φροντίστε να καλυφθούν καλά εξωτερικά. Στη συνέχεια τα πανάρετε καλά με το τρίμμα μπισκότου.
- Τοποθετήστε το σάντουιτς στο τηγάνι και τηγανίστε μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Τα βγάζετε από το τηγάνι, αφήνετε για 2-3 λεπτά πριν τα κόψετε στη μέση. Απολαύστε τα!
Advertisements