Τα σουβλάκια κοτόπουλου είναι νόστιμα, ελαφριά και πολύ εύκολα στην προετοιμασία….τι περισσότερο θέλετε;
Στήθος από ένα κοτόπουλο
- 1/2 λεμόνι
- Τριμμένη φρυγανιά σε γεύση
- Αλάτι, πιπέρι
- Φρέσκο μαϊντανό
- Ελαιόλαδο
Καθαρίζουμε το κοτόπουλο αφαιρώντας τα κόκαλα και το κόβουμε σε κομμάτια. Τοποθετούμε τα κομμάτια σε ένα μπολ, προσθέτουμε αλάτι, μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού και λίγο ελαιόλαδο και αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη φρυγανιά με 2 κουταλιές λάδι, πιπέρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό. Στη συνέχεια πανάρουμε το κοτόπουλο με τη φρυγανιά και περνάμε τα κομμάτια σε ξύλινα σουβλάκια.
Βάζουμε τα σουβλάκια σε ένα ταψί και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 ° C για 10-15 λεπτά γυρνώντας πλευρά στα μισά του ψησίματος. Σερβίρουμε όσο είναι ακόμα ζεστά.
Advertisements
Advertisements