To αγαπημένο μας γλυκό, από τα παιδικά χρόνια, τώρα χωρίς ζάχαρη.
Συστατικά
Διάβασε περισσότερες πεντανόστιμες συνταγές ΕΔΩ
Οδηγίες
- Ετοιμάζουμε το ένα φακελάκι ζελέ βάση των οδηγιών που αναγράφονται στην συσκευασία.
- Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
- Στο μπλέντερ θρυμματίζουμε(σε μορφή άμμου) τα μπισκότα.
- Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και ενσωματώνουμε.
- Τα στρώνουμε ομοιόμορφα σε 26 εκατοστών φόρμα.
- Αναμειγνύουμε την σαντιγί με όσες κομμένες φράουλες επιθυμούμε και προσθέτουμε το χλιαρό ζελέ. Για μεγαλύτερη ευκολία χρησιμοποιούμε το μίξερ.
- Απλώνουμε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα και βάζουμε το γλυκό μας για 6 ώρες στο ψυγείο.
- Κόβουμε τις φράουλες σε λεπτές φέτες και τις στρώνουμε κυκλικά, σε στρώσεις σύμφωνα με το μέγεθός τους.
- Τις περιχύνουμε με κρύο παχύρευστο ζελέ για να παραμείνουν στην θέση τους και βάζουμε στο ψυγείο.
Advertisements
Διάβασε περισσότερες πεντανόστιμες συνταγές ΕΔΩ
Advertisements