Μην χασετε

Σκυλάκι βρέθηκε δεμένο σε παγκάκι με ένα γράμμα δίπλα του: «Τον κακοποιούν στο σπίτι μου, φροντίστε τον»

Ένας σκύλος βρέθηκε δεμένος σε ένα παγκάκι στην πόλη του Μεξικού έχοντας δίπλα του ένα σημείωμα από ένα παιδί που δήλωνε ότι ήθελε να τον σώσει από τους συγγενείς που τον κακοποιούσαν.

Το μεγαλόσωμο κουτάβι έσωσε μέλος από την οργάνωση για την προστασία των ζώων Mascotas Coyoacan.

«Σας παρακαλώ, σας ζητώ να υιοθετήσετε αυτόν τον σκύλο και να τον φροντίσετε καλά. Το να αφήσω τον σκύλο μου εδώ πονάει πολύ, αλλά πήρα αυτή την απόφαση γιατί οι συγγενείς μου τον κακοποιούσαν και ήταν οδυνηρό να τον βλέπω σε αυτή την κατάσταση. Έτσι, αν διαβάσατε αυτό και νιώσετε συγκινημένοι, παρακαλώ υιοθετήσετε τον και φροντίστε τον. Αν όχι, αφήστε το γράμμα εδώ ώστε να το διαβάσει κάποιος άλλος και να τον υιοθετήσει. Ευχαριστώ», έγραφε το σημείωμα που εικάζεται ότι έγραψε παιδί λόγω των λαθών, το οποίο και εγκατέλειψε το κουτάβι γύρω στις 22 Νοεμβρίου.

Μέλη της φιλοζωικής οργάνωσης παρενέβησαν και πλησίασαν τον σκύλο που καθόταν νευρικός στο παγκάκι και αφού τον παρέλαβαν ξεκίνησαν να αναζητούν νέο σπίτι για να τον φιλοξενήσει.

Οι εθελοντές πρόσθεσαν ότι θα αλλάξουν το όνομα του σκύλου από Μαξ σε Μπόστον για να ξεχάσει την προηγούμενη δύσκολή ζωή του και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα