Μην χασετε

Ρατσιστική επίθεση στην Παρασκευή: «Η γύφτισσα μοντέλο βάζει σφραγίδα στα ύστερα του κόσμου»

Από rosa.gr

Ο «γνωστός» για τα μισογυνιστικά του σχόλια δικηγόρος της Θεσσαλονίκης που χαρακτήριζε «φάλαινες και φώκιες» τις γυναίκες που δεν είχαν τα κιλά που εκείνος ήθελε να έχουν και πήγαιναν στη θάλασσα, αυτή τη φορά φέρεται να θίγει και προσβάλλει κατάφωρα τόσο την Παρασκευή από το GNTM όσο και όλους τους Ρομά συνανθρώπους μας.

 

Ο δικηγόρος που έχει προκαλέσει και στο παρελθόν σφοδρές αντιδράσεις για τα σεξιστικά του και μισογυνιστικά του σχόλια, επιμένει να αποκαλεί την Παρασκευή και τον μπαμπά της μειωτικά «γύφτους» αντί για τσιγγάνους ή Ρομά.

Advertisements
Χαρακτηριστικά φέρεται να γράφει στο Facebook:

«Από τότε που είδα τον μπαμπά της γύφτισσας στο gntm, όταν εμφανίστηκε για μία φωτογράφιση, ξενέρωσα εντελώς μαζί της, γιατί είναι φτυστή ο μπαμπάς της με μαλλιά.

Μετά το γύφτο με μάσκα, που σηματοδοτεί το τέλος του κόσμου, ήρθε και η γύφτισσα μοντέλο να βάλει τη σφραγίδα της στα ύστερα αυτού του κόσμου».

 

Την ανάρτησή του δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook η συγγραφέας, Χρυσηίδα Δημουλίδου.

Advertisements

Η ίδια σημειώνει:

«ΕΛΕΟΣ! Και τα γράφει αυτά κάποιος που δηλώνει δικηγόρος…εγώ έμεινα άναυδη με την εξέλιξη πορείας αυτού του πειθαρχημένου και ευγενικού κοριτσιού που για μένα έπρεπε να είναι η νικήτρια, είχε την μεγαλύτερη εξέλιξη εκεί μέσα. Ας μη ξεχνάμε πως προέρχεται από ανθρώπους που το επίπεδο μόρφωσης είναι πολύ χαμηλό όμως ο πατέρας της τη μόρφωσε και δεν την πάντρεψε από τα 14 όπως συνηθίζεται στην φυλή τους…Δ

 

Από rosa.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα