Μην χασετε

Πως μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα και οικονομικά ένα γραφείο στο σπίτι

Απλές λύσεις για να δημιουργήσετε χώρο εργασίας στο σπίτι με μικρό κόστος και χωρίς να δεσμεύετε ιδιαίτερα μεγάλο χώρο, ειδικά αν η χρήση του συγκεκριμένου σημείου σαν γραφείο πρόκειται να είναι περιστασιακή όπως συμβαίνει για πολλούς τις δύσκολες και …παράξενες εποχές που διανύουμε.

 

Χρησιμοποιείστε ένα μεγάλο ράφι – ξύλινη ή mdf επιφάνεια που θα βιδώσετε πάνω σε δύο απλές και στενές ραφιέρες-στήλες.

Advertisements

 

Σε συνθέσεις αυτής της μορφής μπορούν να χρησιμοποιηθούν και πολύ οικονομικές ραφιέρες που θα βρείτε στην αγορά τις οποίες αν θέλετε μπορείτε και να βάψετε σε όποια απόχρωση προτιμάτε.

 

Η κεντρική επιφάνεια ενός γραφείου αυτής της μορφής μπορεί να στηριχτεί και πάνω σε δύο ή και τρεις μικρές συρταριέρες-ψηλά κομοδίνα, αν ίσως διαθέτετε κάτι παρόμοιο, όπως και να εξυπηρετήσει αν χρειάζεται περισσότερα από ένα άτομα.

Advertisements

 

Οι συνθέσεις ραφιών προσαρμοσμένων σε μεταλλικούς σκελετούς dexion είναι από τις πιο οικονομικές επιλογές για έπιπλα αυτής της μορφής και η συναρμολόγησή τους γίνεται εύκολα απλώς βιδώνοντας τις μεταλλικές ράβδους και τα ράφια στον τοίχο. Αν σε μια τέτοια σύνθεση προσθέστε στο κάτω μέρος ένα μεγάλου φάρδους ράφι αυτό μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί σαν ένα γραφείο που δεν θα καταλαμβάνει στο δωμάτιο παρά ελάχιστο επιπλέον χώρο.

 

Τα γραφεία αυτής της μορφής προσφέρουν το επιπλέον πλεονέκτημα, ειδικά σε μικρούς χώρους, ότι με την απομάκρυνση της καρέκλας η αίσθηση γραφείου “εξαφανίζεται”.

Φυσικά με το ίδιο τρόπο ένα μεγάλο πρόσθετο ράφι μπορεί να μετατραπεί σε γραφείο σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχει ήδη ή δημιουργήσετε μια απλή σύνθεση με απλά ράφια βιδωτά στον τοίχο. Για την καλύτερη σταθεροποίησή του, ανάλογα και με το μήκος του, χρησιμοποιείστε στην κάτω πλευρά ξύλινες γωνιές – βάσεις στήριξης ραφιών.

Advertisements

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα