Μην χασετε

Ποιο είναι τo ζώδιο που είναι πολύ δύσκολο να χωρίσεις και ποιο είναι εκείνο που γίνεται ο καλύτερος πρώην

Ενας χωρισμός είναι πάντα δύσκολος. Υπάρχουν, όμως, άνθρωποι που φαίνεται πως χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο να αφήσουν μια σχέση να τελειώσει. Μια ξεκάθαρη συζήτηση είναι η καλύτερη λύση για κάποιους, ενώ άλλοι χρειάζονται εξηγήσεις, χρόνο, διάλογο, συναντήσεις και πολλές δικαιολογίες για να δεχθούν ότι η σχέση τους δεν λειτουργεί πια.

 

Διάβασε παρακάτω ποιο ζώδιο δεν μπορεί να αποδεσμευτεί εύκολα από μία ρομαντική σχέση και ποιο γίνεται ο καλύτερος πρώην σύντροφος.

 

Advertisements

Το ζώδιο που δυσκολεύεται να χωρίσει

Πίστευες πως θα είναι ο Καρκίνος, αλλά έπεσες έξω. Εκείνος που δεν μπορεί να δεχθεί έναν χωρισμό είναι ο Ιχθύς. Αν θέλεις να χωρίσεις μαζί του, εξοπλίσου με πολύ υπομονή. Οι Ιχθύες είναι από τα πιο διαισθητικά ζώδια, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως έχουν ήδη καταλάβει ότι ο χωρισμός έρχεται. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και έτοιμοι να τον δεχτούν. Μπορούν να ζήσουν μόνοι, αλλά άπαξ και βρουν ταίρι γαντζώνονται πάνω του, οπότε η ιδέα ενός χωρισμού δεν τους είναι καθόλου ευχάριστη.

Αν προσπαθείς να πάρεις αποστάσεις θα τους δεις να αντιδρούν με ρομαντικά ραντεβού και κινήσεις ευγένειας και αγάπης. Μετά τον χωρισμό περίμενε μακροσκελή μηνύματα που ζητούν περισσότερες εξηγήσεις, όπως «Τι θα μπορούσα να έχω κάνει καλύτερα;» ή «Δεν μπορεί αυτό να είναι το τέλος».

Το ζώδιο που γίνει ο καλύτερος πρώην

Πιστεύει πολύ στο ρητό που λέει: «Καλύτερα να αγαπήθηκες και να έχασες, παρά να μην αγαπήθηκες καθόλου». Αυτό το ζώδιο τη στιγμή που θα καταλάβει ότι το μεταξύ σας δεν «τραβάει» πια θα σε αφήσει ελεύθερη, χωρίς παρακάλια ή συναισθηματικούς εκβιασμούς. Επίσης, δεν κρατά κακίες, οπότε θα σου στείλει ευχές στα γενέθλια ή συγχαρητήρια σε κάποιο επίτευγμά σου, ακόμα και μετά τον χωρισμό. Έχει μεγάλη καρδιά και είναι ευαίσθητο ζώδιο, αλλά δεν θα σε κρατήσει δίπλα του αν δεν θέλεις. Το ελεύθερο πνεύμα του δεν μπορεί να βάλει δεσμά σε άλλους και μιλάμε, φυσικά, για τον Τοξότη.

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα