Μην χασετε

Πανσέληνος στον Ζυγό: Αγωνίσου για την αρμονία και την ισορροπία – Προβλέψεις για τα ζώδια

Στις 21 Μαρτίου 2019 και ώρα Ελλάδας 3:42 π.μ. έχουμε την Πανσέληνο στην στις 0ο 09 του Ζυγού. Οι σχέσεις όλων των ειδών μας προβληματίζουν και υπάρχει αναποφασιστικότητα και σύγχυση για να ενεργήσουμε. Κατά την διάρκεια αυτής της Πανσελήνου στον Ζυγό επιδιώκουμε την αρμονία και την αποκατάσταση της ισορροπίας τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

 

Αυτή η πανσέληνος μας δίνει την ευκαιρία να επιφέρουμε ξανά την ισορροπία πίσω στη ζωή μας. Ο Ζυγός έχει να κάνει με την ισορροπία, τη δικαιοσύνη και την ειρήνη. Τώρα θα συνειδητοποιήσουμε ποιοι τομείς της ζωής μας πάσχουν από ανισορροπία. Θα μπορούσε να είναι μια σχέση, μια φιλία, τα οικονομικά, η εργασία, τα παιδιά και τώρα μας δίνεται η ευκαιρία να επαναφέρουμε την ειρήνη, την αρμονία, την ισορροπία και τη δικαιοσύνη σε όλους αυτούς τους τομείς. Από την μία πλευρά έχουμε την παρορμητική φύση του Κριού που θέλει να ξεσηκωθεί και από την άλλη μεριά έχουμε την πολύ ισορροπημένη τάση του Ζυγού η οποία είναι αναποφάσιστη. Ίσως να ήμασταν πολύ απασχολημένοι για να επικοινωνήσουμε με τους πιο αγαπητούς φίλους μας ή κάποια στενά μας πρόσωπα γνωρίζοντας ότι είναι απλά εκεί για μας. Ή πάλι, να ήμασταν πάρα πολύ απασχολημένοι με όλους τους άλλους και ξεχάσαμε τον εαυτό μας.

 

Advertisements

Κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Θα αρχίσετε να θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών που κάνατε σε σχέση με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, είτε αυτό αφορά τη σχέση σας, είτε μια επαγγελματική συνεργασία σας, είτε την οικογένειά σας. Θα βρεθεί μια ισορροπία με τους άλλους, είτε πρόκειται για το σύντροφό σας, είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να μην προκαλείτε άτομα που έχετε διαπληκτιστεί στο παρελθόν και φροντίστε να αποκαταστήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις.

 

Πανσέληνος στον Ζυγό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή αυτής της Πανσελήνου στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Η Πανσέληνος στον Ζυγό φέρνει εξελίξεις στα αισθηματικά σας. Τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές σε αυτόν τον τομέα και να βγάλετε από τη ζωή σας οτιδήποτε είναι προβληματικό και δύσκολο. Ίσως πιάσετε τον εαυτό σας να αντιδρά έντονα απέναντι στο σύντροφό σας. Επειδή θα παρασυρθείτε από στιγμές καλό θα είναι να μη βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Το φεγγάρι φωτίζει την επιθυμία σας για αλλαγή και εξέλιξη αλλά θα πρέπει να αποβάλλετε τον επαναστατικό σας τρόπο έκφρασης.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στον Ζυγό επηρεάζει την εργασιακή σας συμπεριφορά. Θέλετε να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε τις μικρές καθημερινές χαρές της ζωής. Η ανάγκη για διασκέδαση και ανεμελιά διογκώνετε και δεν μπορείτε να σκεφτείτε ούτε να προγραμματίσετε τίποτα άλλο πέρα από κοινωνικές εκδηλώσεις και συναντήσεις με φίλους. Η ζωή είναι μικρή και ο κόσμος κρύβει τόση ομορφιά. Καλείστε λοιπόν με αυτήν την Πανσέληνο να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και να ανακαλύψετε νέες καλλιτεχνικές πηγές έκφρασης. Μια μικρή απόδραση θα λειτουργήσει υπέρ της καλή σας ψυχολογίας και θα σας φέρει κοντά σε αγαπημένους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στον Ζυγό φέρνει εξελίξεις στα συναισθηματικά αλλά και στα επαγγελματικά σας. Ολοκληρώνεται ένας κύκλος με κάποιο πρόσωπο που είχατε έρθει πιο κοντά. Τώρα το φεγγάρι σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε μέσα τι θέλετε και να πάρετε αποφάσεις. Μπορεί να αποφασίσετε να προχωρήσετε σε κάτι πιο σοβαρό και μόνιμο ή απλά να διαπιστώσετε ότι έχετε πολλές διαφορές και να αφήσετε πίσω σας αυτό το άτομο. Στα επαγγελματικά, αντιλαμβάνεστε ότι οι υποχρεώσεις σας είναι αυξημένες το τελευταίο διάστημα και αποφασίζετε να σταματήσετε μια συνεργασία που σας κούραζε και δεν σας απέδιδε οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στον Ζυγό φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια και το παρελθόν. Θα έρθετε πιο κοντά με άτομα από το συγγενικό σας περιβάλλον και θα περάσετε ευχάριστες οικογενειακές στιγμές. Στο χώρο του σπιτιού ίσως κάνετε μια μεγάλη αλλαγή που θα σας ανανεώσει και ψυχολογικά ή αποφασίσετε μια μετακόμιση ή συγκατοίκηση. Αναμνήσεις από το παρελθόν λειτουργούν υπέρ της εξέλιξης σας αφού θα λειτουργήσετε με βάση το συναίσθημα και των εμπειριών σας από το παρελθόν. Ένα άτομο που είσαστε με κάποιο παράξενο τρόπο δεμένοι μαζί του θα σας αποκαλύψει πράγματα που θα δώσουν φως σε ένα αισθηματικό ζήτημα.

Advertisements

 

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στον Ζυγό φέρνει εξελίξεις στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Ίσως ταξιδέψετε για να δείτε αγαπημένα πρόσωπα που έχετε καιρό. Νιώθετε την ανάγκη να απομονωθείτε από την κοσμοσυρροή και να ηρεμίσετε μακριά από τα εγκόσμια. Πάρτε το χρόνο που χρειάζεστε και βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας ώστε να γεμίσετε μπαταρίες και να προχωρήσετε μετά την περίοδο του Πάσχα. Ευκαιρίες για εκμάθηση και καλλιτεχνική έκφραση θα υπάρξουν, που αυτόματα θα βοηθήσουν στη εξέλιξή σας. Μια όμορφη επιρροή του φεγγαριού που θα δώσει ισορροπία στην ψυχή σας και θα σας χαρίσει νέο τρόπο σκέψης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στον Ζυγό φέρνει εξελίξεις στα οικονομικά σας. Αποφασίζετε τώρα να κάνετε μια μεγάλη αγορά που σκέφτεστε καιρό. Ίσως πάλι πάρετε κάποια χρήματα που δεν περιμένατε, από άτομο που σας χρωστούσε. Βρίσκετε νέες μεθόδους για να αυξήσετε το εισόδημά σας, που είναι πρωτοποριακοί. Ίσως ευνοηθείτε άμεσα από το σύντροφό σας ή από κάποιο μέλος της οικογένειας σας. Το φεγγάρι φωτίζει τις ανάγκες σας για καλύτερη ποιότητα ζωής και ασφάλειας. Είστε έτοιμοι να κάνετε προσωπικές θυσίες, ώστε όλη σας η οικογένεια να νιώθει ασφάλεια και ευχαρίστηση. Η αυτοεκτίμησή σας ανεβαίνει και νιώθετε χρήσιμοι στους γύρω σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας φέρνει στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με συνεργασίες και με σχέσεις. Αποφασίζετε τώρα να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω, αποκτώντας έναν απόγονο ή επισημοποιώντας τη σχέση σας. Το φεγγάρι φωτίζει την ανάγκη σας για κάτι ουσιαστικό και αληθινό. Αν η σχέση σας δε βασίζετε σε όλα τα προηγούμενα, τότε αφήνετε πίσω σας αυτό το άτομο. Το ίδιο ισχύει και για τον τομέα της φιλίας και της οικογένειας. Μόνο σχέσεις που στηρίζονται στην αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση σας ικανοποιούν πλέον και θέλετε στη ζωή σας. Οι επαγγελματικές συνεργασίες επίσης θα σας απασχολήσουν και θα σας προβληματίσουν, ως προς το πόσο αποδοτικές και ευνοϊκές είναι για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού τονίζει την ανάγκη σας για ξεκούραση και αποτοξίνωση από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Αποφασίζετε να αλλάξετε για λίγο το πρόγραμμά σας και να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Επισκέπτεστε αγαπημένα πρόσωπα, κάνετε ένα ταξίδι για να δείτε συγγενείς και φίλους που έχετε καιρό να συναντήσετε. Ίσως αποφασίσετε να απομονωθείτε μόνο με τον αγαπημένο σας και να περάσετε χρόνο μαζί. Το φεγγάρι φωτίζει την ανάγκη σας για εσωτερική γαλήνη και ισορροπία. Κάντε κάτι για τον εαυτό σας που σκέφτεστε καιρό, χωρίς να υπολογίζετε το υλικό κόστος. Αξίζετε τα καλύτερα, ειδικά με την τόση δουλειά που έχετε ρίξει το τελευταίο διάστημα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στον Ζυγό, στον ενδέκατο οίκο σας, φέρνει στο προσκήνιο ομαδικές συνεργασίες ή σχέδια που έχουν να κάνουν με κόσμο. Φιλικά σας πρόσωπα είναι κοντά σας αυτήν την περίοδο και σας βοηθούν σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Είναι τόσο όμορφο να ανακαλύπτεις ότι έχεις κοντά σου ανθρώπους που σε νοιάζονται πραγματικά και που θα έκαναν τα πάντα για εσένα. Νιώθετε τυχεροί και ολοκληρωμένοι. Το φεγγάρι φωτίζει την ανάγκη σας για ταξίδια και νέες εμπειρίες. Πολλοί από εσάς θα ταξιδέψετε σε έναν μαγικό προορισμό ή θα ξεκινήσετε μια καινούργια δραστηριότητα, που θα σας ενθουσιάσει!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στο Ζυγό φέρνει εξελίξεις στα επαγγελματικά. Νέες συνεργασίες προκύπτουν, που δίνουν θετικές υποσχέσεις για το μέλλον. Ένα άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία με ανώτερη θέση φαίνεται να σας στηρίζει και να σας συμβουλεύει. Ένα όνειρό σας μπορεί να μπει τώρα σε εφαρμογή, ώστε να το πραγματοποιήσετε σε μερικούς μήνες από τώρα. Η δημόσια εικόνα σας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για εσάς και μπαίνετε στη διαδικασία να αλλάξετε κάποια πράγματα. Κοινωνικές επαφές και σχέσεις με ανθρώπους κύρους που θα κάνετε, σας δίνουν την ευκαιρία να εξελιχτείτε, τόσο πνευματικά όσο και κοινωνικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στον Ζυγό δίνει μια νότα αισιοδοξίας όσον αφορά σημαντικούς τομείς της ζωής σας, που έχουν να κάνουν με θέματα πνευματικής εξέλιξης και συνεργασιών. Απρόοπτα γεγονότα θα φέρουν τα πάνω κάτω στις σχέσεις με τους γύρω σας και δεν αποκλείεται να χαλάσει μια επαγγελματική σχέση ή να δημιουργηθεί μια νέα. Σχέσεις με το εξωτερικό δημιουργούνται. Ίσως ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους ή για έναν έρωτα ή ίσως κλείσετε μια συμφωνία που θα έχει να κάνει με το εξωτερικό. Ακόμα, νομικά θέματα θα σας απασχολήσουν. Αν έχετε εκκρεμότητες με το δημόσιο ή αν περιμένετε μια νομική απόφαση, τώρα θα υπάρξουν εξελίξεις.

 

ΙΧΘΥΣ

Η Πανσέληνος στον Ζυγό φέρνει εξελίξεις σε αισθηματικά ζητήματα. Σκέφτεστε να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω τη σχέση σας. Σας απασχολεί το πόσο τελικά ταιριάζετε με αυτό το άτομο που έχετε επιλέξει να είναι στο πλάι σας. Αν είστε ελεύθεροι προβληματίζεστε για κάποιο πρόσωπο που έχει έρθει κοντά σας τον τελευταίο καιρό. Είναι κατάλληλο για εσάς; Σας καλύπτει όσο θα θέλατε; Τα οικονομικά επίσης είναι ένα θέμα που σας απασχολεί και το φεγγάρι φωτίζει την ανάγκη σας για ανεξαρτητοποίηση από συνεργασίες, που σας κρατάνε δέσμιο και δε σας επιφέρουν οικονομικά κέρδη. Εξετάστε όλα τα ενδεχόμενα και δείτε τι επιλογές έχετε, ώστε να μην πάρετε μια βιαστική απόφαση που αργότερα θα μετανιώσετε.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα