Ένα εύκολο παγωτό nutella, με 4 μόλις υλικά, που ετοιμάζεται χωρίς παγωτομηχανή και έχει πλούσια, εθιστική γεύση!
Μερίδες: 1 κιλό
Υλικά
- 400 γραμμ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
- 397 γραμμ. (1 συσκευασία) ζαχαρούχο γάλα
- 60-80 γραμμ. κακάο (ανάλογα με το πόσο έντονη θέλουμε τη γεύση της nutella)
- 120 γραμμ. nutella
Διάβασε περισσότερες πεντανόστιμες συνταγές ΕΔΩ
Εκτέλεση
- Με το μίξερ στη μεγαλύτερη ταχύτητα χτυπάμε την κρέμα γάλακτος, μέχρι να σχηματιστούν απαλές κορυφές και να αποκτήσει παχύρρευστη μορφή, σαν γιαούρτι.
- Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και προσθέτουμε διαδοχικά το ζαχαρούχο γάλα, το κακάο και τη nutella. Μόλις το μίγμα μας μοιάζει με σφιχτή μους, σταματάμε τη λειτουργία του μίξερ.
- Αδειάζουμε το παγωτό σε αεροστεγές σκεύος και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 6 ώρες τουλάχιστον.
Διάβασε περισσότερες πεντανόστιμες συνταγές ΕΔΩ
Advertisements
Advertisements