Μην χασετε

Πάτρα: Ο μικρός Ανδρέας παλεύει με τον καρκίνο και μας χρειάζεται στο πλευρό του

Την βοήθεια όλων μας, προκειμένου να μεταβεί στο εξωτερικό για να υποβληθεί σε θεραπεία που θα του σώσει την ζωή και που δυστυχώς, δεν εφαρμόζεται στην Ελλάδα, χρειάζεται ο μικρός Ανδρέας από την Πάτρα.

 

Ο Ανδρέας, μόλις 10 ετών είναι μαθητής του 26ου δημοτικού σχολείου στην περιοχή της Αγίας Σοφίας και δυστυχώς σε αυτή την τρυφερή ηλικία βρέθηκε αντιμέτωπος με σοβαρή ασθένεια.

Advertisements

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο μικρός Ανδρέας χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας. Έχει δώσει ήδη έναν τεράστιο αγώνα επιβίωσης που φαίνεται να κερδίζει, μετά από επέμβαση στον εγκέφαλο για κακοήθη όγκο και εξαντλητικές χημειοθεραπείες. Τώρα πρέπει να μεταβεί άμεσα σε Παιδο-Ογκολογικό κέντρο στην Ιταλία για να υποβληθεί σε συνεδρίες Ακτινοθεραπείας με πρωτόνια, μια μέθοδο που δυστυχώς δεν εφαρμόζεται στην Ελλάδα. Σας παρακαλώ. Ας τον βοηθήσουμε όλοι να κερδίζει τη μάχη για τη ζωή. Γιατί ένα παιδί δεν ανήκει σε κανέναν. Γιατί ένα παιδί δικαιούται να ζήσει και να είναι χαρούμενο. Η οποιαδήποτε συνδρομή σας μετράει. Ιάσων Τσιλιγκαρίδης Τράπεζα Πειραιώς GR2801722750005275071415411

Σ.Σ. Η φωτογραφία του Ανδρέα έχει αναρτηθεί με την άδεια των γονέων του. Ενήμερος για την περίπτωση είναι και ο Δ/ντης του Σχολείου Τάσος Νταγιούκλας, όπως και οι Σύλλογοι Διδασκόντων.

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα