Μην χασετε

Ο Άνθιμος Ανανιάδης απαντά για τις φήμες χωρισμού από τη Μαρία Νεφέλη Γαζή

“Είναι κάτι πολύ μικρό και κάτι πολύ προσωπικό και οφείλω να…”

Ο Άνθιμος Ανανιάδης συνάντησε τους δημοσιογράφους και οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή γύρω από την έντονη φημολογία ότι έχει χωρίσει από τη Μαρία Νεφέλη Γαζή, μόλις έναν μήνα μετά τη γέννηση του γιου του. Ωστόσο, παρά την επιμονή των ρεπόρτερ ο ηθοποιός δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση. Συγκεκριμένα, ο Άνθιμος Ανανιάδης ανέφερε:

«Οι στιγμές με το μωρό είναι ιδιαίτερες, είναι όλες σημαντικές. Είμαστε κοντά, αλλά είμαστε και λίγο μακριά, είμαστε δεμένοι και ζούμε πολύ όμορφα. Δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί. Δεν μπορώ να πω ότι ισχύει κάτι τέτοιο, είμαστε δυο άνθρωποι που υπεραγαπάμε ο ένας τον άλλον και το γεγονός ότι έχει βρεθεί μια ανεπανάληπτη ψυχή που είναι ο γιος μας, οποιαδήποτε ασυμφωνία χαρακτήρων ή δυσκολίες στη γέννα τις οποίες περνάει οποιαδήποτε γυναίκα, οφείλουμε να έχουμε σεβασμό.

Δεν μέναμε πριν μαζί, έμενε με τους γονείς της. Ήταν επιλογή της για να είναι κοντά στη μητέρα της, να έχει τη βοήθεια την οποία χρειάζεται και να είμαι εγώ κοντά όποτε μπορώ γιατί ήμουν 15 ώρες στο Dancing.

Advertisements

Είναι κάτι πολύ μικρό και κάτι πολύ προσωπικό και οφείλω να σεβαστώ την ίδια, γιατί περνάει μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή και οφείλουμε να εστιάσουμε στα όμορφα της υπόθεσης. Ήμασταν μαζί πριν από λίγο».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα