Μην χασετε

Οργισμένος ο Αλέξης Γεωργούλης: «Έκαναν μοντάζ – Είπαν ψέματα και μου πέταξαν λάσπη»

Οργισμένος φαίνεται πως είναι ο Αλέξης Γεωργούλης με την εκπομπή Πρωινό, στην οποία και προβλήθηκαν δηλώσεις του από την ραδιοφωνική του συνέντευξη στο BLV Radio. Ο Ευρωβουλευτής δηλώνει πως η εκπομπή έκανε μοντάζ στα λεγόμενά του, παραποιώντας τις δηλώσεις του, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να βγουν οι λάθος εντυπώσεις. Η εκπομπή «Ευτυχείτε» πρόβαλε όλη τη συνέντευξη του ηθοποιού, όπου ο ίδιος ξεκαθάρισε τι γίνεται με τον μισθό και που πηγαίνουν αυτά τα χρήματα.

Ο Αλέξης Γεωργούλης ανέφερε στη συνέχεια πως η εκπομπή του ΑΝΤ1 είπε ψέματα και έκαναν μοντάζ στη συνέντευξή του, ενώ παράλληλα, δήλωσε πως πέρσι που βρισκόταν στο YFSF τον εκθείαζαν, ενώ φέτος που είναι σε άλλο κανάλι, προσπαθούν να του ρίξουν λάσπη.

«Το περίεργο είναι τι είπαν σε αυτή την εκπομπή! Και πώς έκαναν μοντάζ σε όλα όσα είπαμε και μας κατηγορούν! Ήθελαν να πετάξουν λάσπη και να πουν ψέματα. Εγώ όταν άκουσα τι έχει συμβεί, ήταν πλέον αργά. Γιατί είχαν ήδη βγει στα sites. Άλλο ένα χοντρό ψέμα που ανέφεραν ήταν ότι κανείς άλλος Ευρωβουλευτής δεν δουλεύει αλλού, μόνο εγώ. Πέρσι που δούλεψα στο δικό τους κανάλι, τους είχα πει για τους άλλους, από παίκτες πόκερ μέχρι αγρότες. Είπαν ψέματα. Ο κ. Περρής ανέφερε πως κανένας ευρωβουλευτής, μόνο ο Γεωργούλης συνεχίζει τη δουλειά που είχε πριν εκλεγεί. 530 Ευρωβουλευτές συνεχίζουν τη δουλειά τους, άσχετα με το κοινοβουλευτικό τους έργο.

Αναρωτιέμαι θέλω να επικοινωνήσω μαζί τους; Όταν λένε τόσο ξόφθαλμα ότι θέλουν να σου ρίξουν λάσπη; Ξέρουν ότι ξέρουμε ότι είναι λάθος. Έχουν δόλο. Όλη η ομάδα ξέρει ότι είναι όλα ψέματα. Υπάρχει μεγάλος δόλος. Δεν έχω σκεφτεί αν θα κινηθώ νομικά. Αυτό που έκαναν ήταν εντελώς ανήθικο και αντίθετο από την ιδεολογία τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Γεωργούλης.

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα