Μην χασετε

Οικονομικά προβλήματα για την Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Ευτυχώς έχω τις ανιψιές μου, που είναι τα στηρίγματά μου»

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη, όπου και αναφέρθηκε στις αξέχαστες αναμνήσεις της από τη χρυσή εποχή του κινηματογράφου. Σήμερα η ηθοποιός αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό είχε φτάσει πολύ κοντά στο να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να πουλήσει το σπίτι στο οποίο και ζει…

 

Είχε ακουστεί πριν καιρό ότι έχετε οικονομικά προβλήματα και ότι πουλούσατε το σπίτι σας. Είναι αλήθεια αυτό;

Μου είχε περάσει σαν σκέψη από το μυαλό, επειδή μου κόψανε την τιμητική σύνταξη και περνούσα δύσκολα οικονομικά. Τώρα όμως λόγω του κορονοϊού, που κλειστήκαμε μέσα δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο.

Advertisements

Και πού θα μένατε, αν πουλούσατε το σπίτι σας;

Θα νοίκιαζα κάποιο σπίτι.

 

Πώς τα βγάζετε πέρα οικονομικά τώρα;

Ευτυχώς έχω τις ανιψιές μου, που είναι τα στηρίγματά μου. Η μία είναι το Δεσποινάκι μου που την έχω βαφτίσει. Κι έχω κι άλλες δύο ανιψιές από την αδερφή μου, η Αία και η Άννα. Με αγαπάνε και με λατρεύουνε.

Advertisements

Δεν παίρνετε δικαιώματα από τις ταινίες σας που παίζονται στην τηλεόραση;

Πολύ λίγα δυστυχώς. Για έναν χρόνο που παίζονται συνέχεια οι ταινίες στην τηλεόραση, μου έδωσαν 2.000 ευρώ. Νομίζει ο κόσμος ότι είμαι πάμπλουτη από τις τόσες ταινίες που έχω γυρίσει, αλλά δυστυχώς δεν είμαι. Ο πλούτος που γεμίζει το σπίτι μου είναι η αγάπη του κόσμου. Αυτή είναι η πληρωμή μου.

 

Πηγή: XΑΙ

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα