Μην χασετε

Νεαροί σαδιστές έλουσαν με μπύρα άστεγο και τον πέταξαν στο ποτάμι

Απογοητευτικές εικόνες που αφήνουν τεράστια ερωτηματικά και προκαλούν θλίψη για την αντίληψη της κοινωνίας και τον σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Δύο νεαροί άνδρες εξάντλησαν κάθε όριο ηθικού φραγμού και επιτέθηκαν σε έναν αβοήθητο και ταλαιπωρημένο άστεγο ο οποίος κοιμόταν σε ένα παγκάκι, δίπλα στο κανάλι του Μπέρμιγχαμ, στη Βρετανία.

Οι δύο αλιτήριοι νεαροί, όπως φαίνονται στο βίντεο που ανέβηκε στα social media, φαίνονται να ξυπνούν τον άτυχο άνδρα και να τον λούζουν με μπίρα: «Έλα αδερφέ ξύπνα. Τι πίνεις;» ρωτά ο ένας από τους δύο νταήδες. Μόλις ο αβοήθητος άστεγος ξύπνησε, του πέταξαν το κουτάκι στο κεφάλι και λίγα δευτερόλεπτα μετά, τον έριξαν μέσα στο κανάλι. 

Οι σαδιστές έφυγαν αφήνοντας το θύμα στο νερό, ενώ καθώς απομακρύνονταν γελώντας, τον ρώτησαν με ειρωνεία: «κρυώνεις ε;»

Advertisements

Το βίντεο ξεσήκωσε κύμα αντιδράσεων και οι αστυνομικές αρχές, αφού εντόπισαν τον άστεγο, έχουν ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των δύο δραστών φέρθηκαν με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο σε έναν απροστάτευτο και ανήμπορο να υπερασπιστεί τον εαυτό του, άστεγο.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα