Μην χασετε

Ματίνα Παγώνη για ρεβεγιόν: Ντυθείτε ωραία στο σπίτι, βάλτε μουσική και στείλτε ευχές μέσω Skype

“Δεν θα κάνουμε ρεβεγιόν. Τα επιδημιολογικά δεδομένα, ο αριθμός των νοσηλευομένων και των διασωληνωμένων δείχνουν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε όπως θα θέλαμε Χριστούγεννα. Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας με την οικογένειά του, θα μείνουν στο σπίτι, θα ντυθούν ωραία, θα φτιάξουν ωραία φαγητά, θα βάλουν μουσική και θα περάσουν το ρεβεγιόν. Ούτε άλλη μια οικογένεια”, είπε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι», η Ματίνα Παγώνη. “Εμείς οι γιατροί θα πούμε αυτό που πρέπει να γίνει, βάσει των μελετών και δεδομένων” τόνισε.

 

“Θα φάμε το φαγητό μας το ωραίο και για μια χρονιά θα βλέπουμε τους απέναντι που θα είναι στολισμένα τα μπαλκόνια τους και θα είμαστε σε μια επαφή, με απόσταση. Θα στείλουμε τις ευχές μας με Skype στους γονείς και τους συγγενείς. Αν οι γονείς μένουν σε άλλο σπίτι θα φάνε μόνοι τους. Ή αν πρέπει να τους πάμε φαγητό, πάμε το αφήνουμε έξω από την πόρτα και φεύγουμε και γυρίζουμε στο σπίτι μας” τόνισε η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ.

 

Advertisements

“Τις Απόκριες θα φορέσουμε τις στολές, θα φοράμε και τη μάσκα. Δεν θα έχουμε κάνει τότε το εμβόλιο, μην λέμε πράγματα υπερβολικά. Θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο, θα πάνε οι πρώτες ομάδες να το κάνουν, εμείς οι υγειονομικοί. Επίσης, το Πάσχα δεν θα πάμε στα χωριά μας. Δεν θα έχει τελειώσει ο εμβολιασμός. Τον Ιούνιο θα έχει εμβολιαστεί γύρω στο 50-60% του πληθυσμού”, συμπλήρωσε.

 

 

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα