Μην χασετε

Μαίρη Μηλιαρέση: «Έφτασα να κάνω τηλεπωλήσεις. Νομίζεις είμαι υπερήφανη και ότι χάρηκα;»

Τη Μαίρη Μηλιαρέση υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show.

 

Η παρουσιάστρια που εκτόξευσε τη φήμη της στα 90΄s μέσα από το «Ρουκ Ζουκ» αναφέρθηκε στους λόγους που αποχώρησε από την τηλεόραση αλλά και τη στροφή της στις τηλεπωλήσεις.

Αρχικά, ξεκαθάρισε πως είναι μόνη αυτή την περίοδο, δήλωσε πολύ καλά παρ΄όλα αυτά καθώς είναι απασχολημένη με διάφορα projects και μία σχέση δεν θα μπορούσε να χωρέσει στην καθημερινότητά της.

Advertisements

 

Έπειτα καταπιάστηκε με τα τηλεοπτικά.

Εξομολογήθηκε πως μετά το «Ρουκ Ζουκ» το Mega της έκανε πολλές προτάσεις για να αναλάβει την πρωινή ζώνη απέναντι στον ΑΝΤ1 και την Ελένη Μενεγάκη αλλά εκείνη δεν ήθελε με τίποτα να αφήσει μόνο το μωρό της που είχε μόλις γεννήσει και να μεγαλώσει μόνο του εξαιτίας των εξαντλητικών ωραρίων.

«Για να κάνω πρωινό έπρεπε να λείπω από το πρωί και να γυρίζω 5-6 τ΄απόγευμα. Εγώ είχα μόλις το μωρό. Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω το παιδί μου να μεγαλώνει μόνο του. Δεν υπήρξε ούτε μία στιγμή που να περάσει από το μυαλό μου. Αν μου πρότειναν κάτι άλλο, θα το έκανα, αλλά τότε ήταν που ξεκίνησε ο ΑΝΤ1 με την Ελένη και με ήθελαν απέναντι, είχα τρεις σεζόν προτάσεις από το Mega, μέχρι που σταμάτησαν» είπε.

 

Advertisements

«Όταν μεγάλωσε το παιδί μου δεν μπορούσα να ξαναμπώ στη δουλειά, γιατί δεν είχα τις άκρες και τις παρέες για να με βοηθήσουν».

 

Και συνέχισε:

«Φτάσαμε να κάνουμε τηλεπωλήσεις. Νομίζεις είμαι υπερήφανη και ότι χάρηκα; Στην αρχή είχα πολύμεγάλο πρόβλημα αλλά επειδή δεν υπήρχε δυνατότητα να κάνω κάτι άλλο και ήταν αυτή η πρόταση που είχα το πάλεψα τόσο πολύ που το τέλος το κατάφερα και αυτό.

 

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα