Μην χασετε

Μάγια Τσόκλη: «Όταν πέθανε η μητέρα μου βρέθηκα με εκείνη και της είπα “να σε λέω μαμά”;»

Η Μάγια Τσόκλη ήταν καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή «φλΕΡΤ».

Μαζί με τη Νάντια Κοντογεώργη μίλησαν για πολλά. Για τη ζωή της στην Τήνο, την απώλεια της μητέρας της που της κόστισε αλλά και το ότι της λείπει η τηλεόραση.

«Τα τελευταία 30 χρόνια είμαι στην Τήνο αλλά αποφάσισα φέτος να περάσουμε τον χειμώνα εκεί. Πήτα και τον γιο μου μαζί που ήταν το πιο δύσκολο γιατί είναι ένα παιδί 14 χρονών. Αλλά μια χαρά».

«Η υπόθεση με τη μητέρα μου είναι μπερδεμένη. Η βιολογική μου μητέρα πέθανε όταν ήμουν 5μιση χρονών. Αυτό ήταν ένα τραύμα όπως και σε κάθε παιδί που το χαρακτηρίζει μετά. Από εκεί και πέρα είχα την αίσθηση ότι τα πράγματα μπορούν να ανατραπούν από στιγμή σε στιγμή. Εγώ είχα την πολύ μεγάλη τύχη να έχω τη θεία μου, την αδερφή της μητέρας μου. Τη λάτρευα. Όταν πέθανε η μητέρα μου βρέθηκα με εκείνη και της είπα όταν έχασα τη μαμά μου “να σε λέω μαμά”; Δεν την είπα ποτέ “μαμά”.  Είχα την τύχη να παντρευτεί τον πατέρα μου και να είναι ακόμα μαζί και να είναι ένα ζευγάρι από αυτά που ζηλεύεις», πρόσθεσε.

Advertisements

Ακόμη, αναφέρθηκε στη ζυθοποιία που άνοιξε μαζί με τον επί χρόνια σύντροφό της, Αλέξανδρο Κουρή, στην Τήνο, η οποία έχει βραβευθεί πολλάκις στο εξωτερικό ενώ αποκάλυψε ότι της λείπει το τελευταίο διάστημα η τηλεόραση.

«Είναι μία εποχή που μου έχει λείψει η τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά.

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα