Μην χασετε

Η Σοφία Βογιατζάκη στο Τζόκερ: «Ξέρεις πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε που σε πήρε μέσα από τα χέρια μου;

Στο ανανεωμένο Τζόκερ, με παρουσιαστή τον Αλέξη Γεωργούλη, εντάχθηκε από το μεσημέρι της Δευτέρας και η ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη. Μια είσοδος, βεβαίως, η οποία μόνο συνηθισμένη δεν θα μπορούσε να είναι καθώς συνάντησε μετά από 20 χρόνια τον τηλεοπτικό της παρτενέρ από το σίριαλ, «Είσαι το ταίρι μου».

Αρχικά, ο Αλέξης Γεωργούλης καλωσόρισε στην ανανεωμένη εκδοχή του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού γνώσεων το συγκρότημα Άνω Κάτω, το οποίο γνωρίσαμε μέσα από το X Factor του OPEN. Αμέσως μετά, η ροή του παιχνιδιού… διακόπηκε από την «απρόσμενη» είσοδο της Σοφίας Βογιατζάκη.

«Αλέξη, Αλέξη, Αλέξη! Ξέρεις πόσα χρόνια έχουν περάσει, Αλέξη; Από τότε που σε πήρε μέσα από τα χέρια μου» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σοφία Βογιατζάκη προς τον καλό της φίλο, ηθοποιό, παρουσιαστή και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν το βλέπεις Αλέξη, δεν το βλέπεις ότι πάει σε άλλες εκπομπές και φλερτάρει τον άλλον τον παρουσιαστή; Τον όμορφο, τον γλυκό, τον χαϊστα, τον λαμπερό; Δεν τα βλέπεις αυτά βρε Αλέξη;».

«Αλέξη να σου πω κάτι… Υπάρχει θεία δίκη! Γιατί μετά από 20 ολόκληρα χρόνια ήρθε το Τζόκερ για να αποκαταστήσει αυτή την αδικία, Αλέξη» πρόσθεσε με χιούμορ η ηθοποιός.

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα