Μην χασετε

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης μιλούν για τη σχέση τους: «Δεν έχω βαρεθεί ποτέ με τον Θοδωρή»! Video

Ένα μαγευτικό ταξίδι στο Νεπάλ έκαναν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης! Αφορμή για την μικρή απόδρασή τους ήταν η εκπομπή Celebrity Travel, με το Νίκο Κοκλώνη, η οποία προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ANT1.  Οι τρεις τους εξερεύνησαν τις ομορφιές και τα ξεχωριστά στοιχεία που διαθέτει η χώρα, ενώ στη συνέχεια το ερωτευμένο ζευγάρι δεν δίστασε να μιλήσει στον παρουσιαστή για την ιδιαίτερη, γεμάτη ένταση και παθιασμένη σχέση που έχει.

«Θεωρώ πως η σχέση μας – βλέποντας και άλλα ζευγάρια – είναι πολύ ιδιαίτερη και νομίζω ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να γίνει συμβατική. Έχει πολύ ένταση και προς τη μία άκρη και όταν είναι καλά η σχέση έχει πάλι πολύ ένταση και δύσκολα τη φτάνει οποιαδήποτε άλλη σχέση και όταν είναι στα κακά της, όμως, έχει τρομερή ένταση. Είναι φωτιά με φωτιά. Δύσκολα υπάρχει ένα μέσο στάδιο» αποκαλύπτει χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Όταν τον γνώρισα – ήμουν 25 χρονών – αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο και γενικά δεν έχω βαρεθεί ποτέ ούτε μία μέρα μαζί του. Είναι ένας άνθρωπος που του αρέσουν πολύ οι εκπλήξεις, οι περιπέτειες, κάνει πράγματα συνέχεια για να κερδίζει το ενδιαφέρον μου και να κρατάει την ζωή μας έντονη. Υπάρχουν, όμως, στιγμές που θέλεις λίγο να ηρεμήσεις… αυτό δεν γίνεται και δεν συμβαίνει στη δική μας σχέση. Είναι παθιασμένη, καρμική και έχει ξεπεράσει απίστευτα εμπόδια» συνέχισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δες όλα όσα είπε το ζευγάρι στο παρακάτω βίντεο:

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα