Μην χασετε

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Το μυστικό της επιτυχίας μου με τους άντρες ήταν ότι ήμουν σοβαρή. Δεν είχα φλερτ και δούλευα πάρα πολύ»

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Γενέθλια είχε την Πέμπτη η γνωστή ηθοποιός και μίλησε σε συνέντευξη της σχετικά με την προσωπική της ζωή.

 

Γενέθλια είχε την Πέμπτη η Ζωζώ Σαπουντζάκη και μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τα επαγγελματικά σχέδια της. Να θυμίσουμε ότι η ίδια είχε αναφέρει σε προηγούμενες συνεντεύξεις της ως ο Ωνάσης έκανε σαν τρελός για εκείνη.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια έκλεισε τα 88 και μίλησε μαζί της για το μυστικό της επιτυχίας της στους άντρες, την αγάπη της για τη δουλειά της, αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδια.

Advertisements

 

«Το μυστικό της επιτυχίας μου με τους άντρες ήταν ότι ήμουν σοβαρή. Δεν είχα φλερτ και δούλευα πάρα πολύ»

«Το καλύτερο δώρο για εμένα είναι να είμαι υγιής για να μπορώ να δουλεύω», είπε χαρακτηριστικά. Σχετικά με την επιτυχία της στους άντρες, ανέφερε: «Το μυστικό της επιτυχίας μου με τους άντρες ήταν ότι ήμουν σοβαρή. Δεν είχα φλερτ και δούλευα πάρα πολύ».

Η ίδια ωστόσο έμελλε να δει τους κόπους μιας ζωής να γίνονται στάχτη. «Αρκετά από τα χρήματα που έβγαλα πήγαν για το σπίτι μου στην Κινέτα που κάηκε. Ήταν τα πάντα για εμένα αυτό το σπίτι, ήταν η ψυχή μου, αλλά δυστυχώς κάηκε», είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

 

Σχετικά με τα επαγγελματικά σχέδια με την Άννα Φόνσου

«Την αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και μπορώ να συνεχίσω να την κάνω», πρόσθεσε η ίδια με την Άννα Φόνσου να αποκαλύπτει ότι ετοιμάζουν μια παράσταση μαζί. «Μια ευχή που έχω είναι να δουλέψω μαζί με τη Ζωζώ και θα γίνει. Ετοιμάζουμε μια παράσταση μαζί», είπε η κ. Φόνσου.

Advertisements

Η ίδια αποκάλυψε ότι πάντα θαύμαζε τα ρούχα της κ. Σαπουντζάκη. «Όταν παίρνω τη Ζωζώ τηλέφωνο της λέω πάντα για τα ρούχα της. Μπορεί να γίνεται κάτι σοβαρό στη χώρα μας και εγώ της λέω για τα ρούχα της», ανέφερε γελώντας η κ. Φόνσου.

 

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η μητέρα της

Θυμάται τη Σμυρνιά μητέρα της, τις αντιρρήσεις που είχε αρχικά να ασχοληθούν τα παιδιά της με τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και πόσο πολύ τη στήριξε στη συνέχεια σε κάθε της βήμα: «Όταν πέθανε ο αδερφός μου, θυμάμαι, δούλευα σ’ ένα κέντρο και μου είπαν ότι έπρεπε οπωσδήποτε να πάω. Η μάνα μου τι είχε κάνει; Κάθισε σε μια καρέκλα, χωρίς να κλαίει, αν και λάτρευε τον αδερφό μου, και κοίταγε εμένα που τραγουδούσα. Και μου έδινε κουράγιο».

Για τον μύθο της μοιραίας γυναίκας που την ακολουθούσε, η ίδια υποστηρίζει ότι δεν είχε καμιά σχέση με τον χαρακτήρα της: «Νομίζω ότι όλα τα πράγματα που έκανα, έβγαιναν από μέσα μου. Πετούσα τα παπούτσια μου ξαφνικά και χόρευα ξυπόλυτη. Έτσι μου ερχόταν. Έκανα πράγματα σαν Ζωζώ, αλλά ήταν όμορφα. Ήταν με αξιοπρέπεια ό,τι έκανα».

Μιλώντας για τη μοναξιά και τον ρόλο που παίζουν οι άνδρες στη ζωή της, η Ζωζώ Σαπουντζάκη εξομολογείται: «Από μικρή ήμουν αδύναμη. Ο χαρακτήρας μου ήταν έτσι. Κάποτε είχα τη μάνα μου συντροφιά. Τα ξεπερνούσα όλα, γιατί αισθανόμουν σιγουριά. Θέλω ένα σύντροφο, θέλω έναν άνθρωπο δίπλα μου. Όχι για τα χρήματα. Για τα χρήματα δεν φοβάμαι».

 

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα