Μην χασετε

Ετεοκλής Παύλου: Άντεξα 1 χρόνο στο νοσοκομείο – Είμαι σίγουρος μπορείς και εσύ να αντέξεις στο σπίτι σου

Ο Ετεοκλής Παύλου έδωσε ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα με αφορμή την εξάπλωση του κορονοϊού.

Κάνοντας αναδρομή στο παρελθόν και στον χρόνο που έμεινε στο νοσοκομείο για ένα χρόνο λόγω του τραυματισμού του, προσπάθησε να κινητοποιήσει τους Έλληνες να μη χάνουν την ουσία της ζωής.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε όσους παραπονιούνται που θα παραμείνουν στα σπίτια τους για 15 ημέρες λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, τονίζοντας: “Εγώ άντεξα 1 χρόνο μέσα στο νοσοκομείο προκειμένου να κερδίσω την υγεία μου, είμαι σίγουρος ότι και εσύ μπορείς να αντέξεις 15 ημέρες στο σπίτι σου . ( όταν συμβαίνει κάτι το οποίο θα σε καθηλώσει σε μια κατάσταση εγκλεισμού, μην εστιάζεις σε όσα στερείσαι γιατί δεν έχει κανένα νόημα, εστίασε σε όσα μπορείς να κανείς ώστε να γίνει ακόμα και μια τόσο φαινομενικά στάσιμη κατάσταση, παραγωγική σε διαφορετικούς τομείς .. ασχολήσου με πράγματα που δεν έκανες μέχρι τώρα έτσι ώστε μόλις τελειώσει όλο αυτό πέρα από υγιής θα είσαι και κερδισμένος..)”.

 

Advertisements

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Εγώ άντεξα 1 χρόνο μέσα στο νοσοκομείο προκειμένου να κερδίσω την υγεία μου, είμαι σίγουρος ότι και εσυ μπορείς να αντέξεις 15 ημέρες στο σπιτι σου . ( όταν συμβαίνει κάτι το οποίο θα σε καθηλώσει σε μια κατάσταση εγκλεισμού, μην εστιάζεις σε όσα στερείσαι γιατί δεν έχει κανένα νόημα, εστίασε σε όσα μπορείς να κανείς ώστε να γίνει ακόμα και μια τόσο φαινομενικά στάσιμη κατάσταση, παραγωγική σε διαφορετικούς τομείς .. ασχολήσου με πραγματα που δεν έκανες μέχρι τώρα έτσι ώστε μόλις τελειωσει όλο αυτό πέρα από υγιής θα είσαι και κερδισμένος..)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eteoklis Pavlou (@eteoklispavlou) στις

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα