Μην χασετε

Εξάγωνο Ήλιου με Κρόνο 20/3: Ουσιαστική Επιτυχία για τα Ζώδια

Ο Ήλιος από το ζώδιο του Ιχθύ και ο Κρόνος στον Αιγόκερω, σχηματίζουν ένα πολύ ευεργετικό Εξάγωνο, την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020!

Ευνοούνται σοβαρές ώριμες αποφάσεις και έρχονται ευκαιρίες με δυναμικά μακροπρόθεσμα αποτελέσματα σε όλους τους σημαντικούς  τομείς της ζωής μας!

Είμαστε έτοιμοι να εκπληρώσουμε ουσιαστικούς στόχους και σχέδια, προσεγγίζοντας τους προσγειωμένα, σοβαρά και με γνώμονα την λογική.

Η υπομονή και η σύνεση, θα είναι οι σύμμαχοι μας για την επιτυχία, η οποία θα χαρακτηρίζεται από μελλοντική σταθερότητα!

Ιδιαίτερα ευνοημένα είναι τα ζώδια και οι ωροσκόποι του Νερού και της Γης, του 3ου δεκαημέρου!

Advertisements

 

Πως θα σε ευνοήσει το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, βάση του γενέθλιου χάρτη σου;

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Η εσωτερική σου δύναμη αυξάνεται, το ένστικτο σου δυναμώνει και ο ψυχικός και συναισθηματικός σου κόσμος ηρεμεί με ώριμο και δυναμικό τρόπο. Μπορείς τώρα να εκμεταλλευτείς την εύνοια για παρασκηνιακές κινήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ: Οι φιλίες σου τώρα παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, αφού μέσα από συγκυρίες, σε βοηθούν ουσιαστικά και αποτελεσματικά για να πετύχεις ακόμα και τα πιο μεγάλα σου όνειρα!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ο τομέας της καριέρας είναι αυτός που ευνοείται αφού μπορείς τώρα να δραστηριοποιηθείς και να πάρεις ώριμες πρωτοβουλίες, που θα σε οδηγήσουν σε μακροπρόθεσμη επιτυχία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ώριμη αισιοδοξία σου και η προσγειωμένη σου φιλοσοφική σκέψη, είναι τώρα οι σύμμαχοι σου για να πετύχεις οποιονδήποτε στόχο. Επαφές, μετακινήσεις, σπουδές, ταξίδια και νέες γνωριμίες, ευνοούνται ιδιαίτερα!

Advertisements

ΛΕΩΝ: Οι βαθιές ουσιαστικές σου επιθυμίες μπορούν τώρα να πραγματοποιηθούν, ιδιαίτερα όσον αφορά τον ∈ρωτα και το χρήμα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείς να επιδιώξεις την επισημοποίηση μίας ∈ρωτικής σχέσης αν είσαι δεσμευμένος. Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως τώρα να γίνει η αρχή μίας νέας όμορφης σταθερής σχέσης.

ΖΥΓΟΣ: Επιβραβεύεσαι για την υπευθυνότητα σουτ και την εργατικότητα σου στη δουλειά σου, η καθημερινότητα σου οργανώνεται καλύτερα και τώρα έχεις την ευκαιρία να αρχίσεις διατροφή ή να κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έρχονται σημαντικές ευκαιρίες για να σταθεροποιήσεις την ∈ρωτική σου ζωή! Μπορείς να πετύχεις όλους τους σημαντικούς και ουσιαστικούς ∈ρωτικούς σκοπούς. Περνάς όμορφα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θέματα σπιτιού και οικογένειας που μέχρι τώρα σε απασχολούσαν, αντιμετωπίζονται πλέον με επιτυχία. Μία υπόθεση από το παρελθόν, επιστρέφει και μπορείς τώρα να διορθώσεις όλα τα προβλήματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο τρόπος σκέψης και έκφρασης σου, είναι πλέον ώριμος, εύστοχος και ουσιαστικός. Με αυτήν την αντιμετώπιση σου, πετυχαίνεις αυτά που επιθυμείς σε κοινωνική ζωή, μετακινήσεις και επαφές με γνωστούς, γείτονες και αδέρφια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάποια οικονομικά θέματα που σε απασχολούσαν, αφού αυτός είναι ο τομέας που ευνοείται ιδιαίτερα! Επιπλέον, θα έχεις τις κατάλληλες ευκαιρίες να σταθεροποιήσεις την ∈ρωτική σου ζωή!

ΙΧΘΥΣ: Οι προσπάθειες σου επιτέλους αποδίδουν καρπούς για όλους τους τομείς της ζωής σου, αλλά και όλες τις σημαντικές σχέσεις σου. Ευκαιρίες για νέα ουσιαστικά ξεκινήματα και σημαντικές αποφάσεις έρχονται, που θα φέρουν μακροπρόθεσμα και μόνιμα αποτελέσματα σε ο,τιδήποτε σε απασχολεί!

Advertisements

oroskopos.gr

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα