Μην χασετε

Ελένη Μενεγάκη: «Το να έχεις λόγο στην τηλεόραση δε σημαίνει ότι είσαι δικαστής στις ζωές των άλλων»

Η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε στην Άνδρο μέσα σε ένα μαγαζί που πουλάει φρέσκους χυμούς και οι ακόλουθοί της έσπευσαν να της κάνουν σχόλια και να της στείλουν ευχές κάτω από την ανάρτησή της.

Ανάμεσα στα σχόλια που δέχτηκε ήταν και ένα μιας ακολούθου της που της έγραψε: “Αχ βρε Ελενάκι να ξερες πόσο χαίρομαι που σε βλέπω τόσο χαρούμενη τόσο ευτυχισμένη τόσο χαμογελαστή, χαμογελούν όλα πάνω σου, παίζει να είμαι πιο χαρούμενη κ από σένα για σένα, μπράβο κορίτσι μου όμορφο επιτέλους ήρθε η ώρα της απόλαυσης και ο ένας από τους πολλούς λόγους που σε αγαπώ τόσο πολύ κ σε καμαρώνω είναι που στα τόσα χρόνια της καριέρας σου δεν άκουσα ποτέ από το στόμα σου κακία κουβέντα για κανέναν καμία αρνητική κριτική κανεναν άσχημο σχολιασμό παρ’ όλο που για σένα έχουν πει κατά καιρούς τα χίλια μύρια !!!!!! Αν δεν δείχνει αυτό την αξία ενός ανθρώπου τότε τι δειχνει;”. 

Η Ελένη Μενεγάκη την ευχαρίστησε για τα καλά της λόγια γράφοντας, “σε ευχαριστώ που μου το αναγνωρίζεις ! Για εμενα δεν αρκεί μόνο να λες και καλά λόγια” ενώ στη συνέχεια με νέο σχόλιο συμπλήρωσε, “Το να έχεις λόγο στην τηλεόραση δεν σημαίνει ότι θα γίνεις κ ΔΙΚΑΣΤΗΣ στις ζωές των άλλων , επαγγελματικές αλλά και προσωπικές. ..Αλλα αυτό είναι η δίκη μου άποψη – φιλοσοφία ζωής!. 

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα