Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (27-2-2019)

Ο Ήλιος, κυβερνήτης του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 12ο οίκο. Επικεντρώστε την προσοχή σας στα ερwτικά σας και δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα παιδιών. Το ένστικτό σας θα είναι ο καλύτερος οδηγός σας σήμερα.

 

ΚΡΙΟΣ
Η θέση του Κρόνου σας επιβάλει την πειθαρχία. Η μέρα δεν προσφέρεται για ριψοκίνδυνα παιχνίδια, τόσο με την κυριολεκτική τους έννοια, όσο και μεταφορικά. Κινδυνεύεις να χάσεις τα πάντα. Θα βρεθείς επίσης μπροστά σε διλήμματα που θα αφορούν στη συντροφική σου σχέση. Αναζήτησε τις προσωπικές σου ευθύνες για την παρούσα κατάσταση, πριν αποφασίσεις οτιδήποτε.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 21, 6.

 

Advertisements

ΤΑΥΡΟΣ
Η θέση της Αφροδίτης στο ωροσκόπιό σου δεν σε ευνοεί σήμερα. Πρόσεχε τον τρόπο που εκφράζεις τις απόψεις σου στον επαγγελματικό σου χώρο, γιατί είναι εύκολο να παρεξηγηθείς και να δημιουργηθούν από το πουθενά προβλήματα με τους συνεργάτες. Αισθάνεσαι ότι θα πρέπει να επιβραδύνεις λίγο τους ξέφρενους ρυθμούς σου σήμερα και να χαλάρωσεις. Ο οργανισμός σου έχει σημάνει το καμπανάκι του κινδύνου και πρέπει να βρεις το χρόνο να υπακούσεις.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 20, 8.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σύνοδος του Πλούτωνα σε ευνοεί. Μια μικρή και απροσδόκητη οικονομική ένεση θα σου φτιάξει τη μέρα σήμερα. Δεν πρόκειται να λύσεις τα οικονομικά σου προβλήματα, είναι καλό όμως να έρχονται χρήματα από το πουθενά. Οι οικονομικές ανησυχίες σου βασίζονται πολλές φορές στην ανασφάλειά σου για το αύριο. Μείνε επικεντρωμένη στους στόχους σου και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτε.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 23, 6.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τη Σελήνη στον Τοξότη είσαι λίγο χαοτική στη σκέψη και στην πράξη σήμερα και αυτό δεν σε βοηθάει καθόλου να διεκπεραιώσεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Ηρέμησε και βάλε σε μια τάξη το μυαλό σου. Κατά τη σημερινή μέρα σημαντικό είναι να αποφύγεις την πεπατημένη και να αναζητήσεις νέους τρόπους έκφρασης ή χειρισμού των καταστάσεων που θα προκύψουν. Ένα άτομο ίσως φωτίσει κάποια άγνωστα μονοπάτια μέσα σου που θα σε οδηγήσουν σε μια νέα περιπέτεια.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 20, 10.

Advertisements

 

ΛΕΩΝ
Με τη θέση του Ερμή στο ωροσκόπιό σου η μέρα θα σου θυμίσει κατά την εξέλιξή της ότι θα πρέπει να προνοήσεις και για ενδεχόμενες δύσκολες μέρες που θα ακολουθήσουν. Βάλε σε τάξη τα οικονομικά σου και ξεκίνησε να αποταμιεύεις, αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Η σχέση σου θα βρίσκεται επίσης στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου, υπάρχει όμως έντονο το συναίσθημα του ανικανοποίητου. Αισθάνεσαι ότι δεν σε αγαπάνε αρκετά ή ότι ο δεσμός σου εξελίχθηκε προς τη λάθος κατεύθυνση.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 25, 6.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σύνοδος του Πλούτωνα σου δίνει δύναμη. Διατηρείς καλές σχέσεις με τους γύρω σου και είναι γνωστό πως δεν αρνείσαι εύκολα να προσφέρεις τη βοήθειά σου στους ανθρώπους σου που την χρειάζονται. Σήμερα ίσως χρειαστεί να στηρίξεις ένα δικό σου άτομο να ξεπεράσει κάποιες δυσκολίες. Είναι μια καλή μέρα για να λύσεις εκκρεμείς οικογενειακές υποθέσεις. Η ευγένεια και η γενναιοδωρία του χαρακτήρα σου θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της μέρας, εάν καταφέρεις να χαλαρώσεις και αφεθείς να εκφραστείς ελεύθερα.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 20, 12.

 

ΖΥΓΟΣ
Με τη Σελήνη στον Τοξότη θα διαπιστώσεις κατά τη διάρκεια της μέρας ότι στην παρούσα επαγγελματική φάση η ομαδική δουλειά θα σου έδινε μια επιπλέον ώθηση. Αξιολόγησε τους συνεργάτες ή συναδέλφους και προώθησε μια συνεργασία, αν αυτό είναι εφικτό. Σε συναισθηματικό επίπεδο, το συναίσθημα της μοναξιάς ή της ελαφριάς μελαγχολίας υποχωρεί σήμερα σημαντικά και ατενίζεις τη μέρα σου με μια νέα ανεβασμένη ψυχολογία. Σήμερα μπορεί να γίνεις αποδέκτης αγάπης, εάν το επιτρέψεις.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 27.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το εξάγωνο του Πλούτωνα σε ευνοεί. Η μέρα είναι καλή για όσες αναζητούν δουλειά. Θα βρείτε κάτι που θα σας ικανοποιήσει ή θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα. Όσο δε για εσένα που δεν αισθάνεσαι χαρούμενη στη δουλειά που βρίσκεσαι, ίσως η σημερινή μέρα να σου φέρει κάτι καινούριο. Μια αναστάτωση μπορεί να προκύψει στον εργασιακό τομέα σήμερα και κάποια ένταση με συνεργάτες ή προϊσταμένους λόγω παρανοήσεων. Φρόντισε να ακούσεις προσεκτικά τι σου λένε οι άλλοι και μην βιάζεσαι να κάνεις το δικό σου.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 20, 14.

Advertisements

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου, ίσως αισθάνεσαι πιεσμένη και ανικανοποίητη με το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου ή το σημείο που έχεις οδηγήσει τη ζωή σου, επαγγελματική ή προσωπική. Θα υπάρξει ωστόσο ένα νέο ερwτικό ενδιαφέρον τη σημερινή μέρα, που θα σου αποσπάσει την προσοχή από άλλες υποχρεώσεις. Και επειδή πέφτεις συνήθως με τα μούτρα όταν πρόκειται για θέματα ερwτικής φύσης, φρόντισε να έχεις ξεκάθαρη άποψη για το τι θέλεις.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 29, 6.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με το τετράγωνο του Ουρανού ίσως να είσαι λίγο κακοδιάθετη σήμερα αλλά δεν θα πρέπει να αφήσεις τη μέρα να πάει χαμένη. Προσαρμόσου στα δεδομένα της στιγμής ή της εποχής και αντιμετώπισε με θετική διάθεση τις προκλήσεις. Δεν είναι η καριέρα όλη σου η ζωή και θα πρέπει να το συνειδητοποιήσεις. Εάν αντιμετωπίζεις προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα, μην τα μεταφέρεις στη σχέση σου, γιατί θα βλάψεις και την προσωπική σου ζωή.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 21, 6.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το τετράγωνο της Σελήνης στο ωροσκόπιό σου σε πιέζει αρκετά. Θα πρέπει να βρεις τις εσωτερικές σου ισορροπίες σήμερα και να αποβάλεις ό,τι επώδυνο σε στοιχειώνει από το παρελθόν, για να μπορέσεις να πας μπροστά. Μπορεί να είναι επώδυνο, είναι όμως απόλυτα αναγκαίο. Θετικά θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις της μέρας και να μην αφήνεις να σου χαλάσει την καλή διάθεση το παραμικρό. Ένας καλός φίλος μπορεί να σου δώσει θετική ενέργεια καθώς και τα φώτα του σε κάτι που σε απασχολεί.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 22, 6.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η μέρα σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις με τη θέση του Δία, ειδικά για όσες αναζητούν δουλειά ή ενδιαφέρονται για κάτι καλύτερο. Η μέρα προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες για να μπορέσεις να κάνεις ένα βήμα μπροστά στον επαγγελματικό τομέα. Στον ερwτικό τομέα, θέλεις να έχεις μια πετυχημένη συναισθηματική σχέση και την ασφάλεια ενός συντρόφου, αλλά περιμένεις να έρθουν τα πράγματα από μόνα τους. Χρειάζεται όμως πολλά περισσότερα από μια παθητική αναμονή για να βρεις τις ισορροπίες σου σε προσωπικό επίπεδο.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 21, 8.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα