Μην χασετε

Δημήτρης Μακαλιάς: «Oταν έχασα τoν αδερφό μoυ σκέφτηκα να πηδήξω από τον πέμπτo»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Δανάη Μπάρκα κάθισαν απέναντι και έκαναν μια όμορφη κουβέντα στα πλαίσια της εκπομπής «Σημείο Συνάντησης» στην ΕΡΤ1.

Κάποια στιγμή η συζήτηση πήγε στο άγχος που έχει στην καθημερινότητά του ο γνωστός ηθοποιός με τον ίδιο να εξομολογείται: «Είμαι ψύχραιμος γενικά. Δεν είναι πολύ καλό αυτό βέβαια. Είμαι control freak. Θέλω να ελέγχω τα πάντα και θέλω να είναι όλοι καλά. Έχω ανησυχία πάνω σε αυτό.

Από τότε που έχασα τον αδερφό μου φοβάμαι μην πάθει κάποιος κάτι. Τηλέφωνο τη νύχτα; Γιατί; Αγχώνομαι. Κάποια στιγμή λοιπόν μου τα σκάει όταν μένω μόνος. Έχω μια σκληρότητα γενικά αλλά αυτή ξεσπάει…

Όταν έχασα τον αδερφό μου πέρασε από το μυαλό μου να πηδήξω από τον πέμπτο. Για να περάσει από το μυαλό σου αυτό – που δεν το έκανα – σημαίνει ότι υπάρχει ένα υπόβαθρο. Το έχτισα μήνες για να φτάσω να πω “πού πάει όλο αυτό;”. Η καθημερινότητα βοηθάει. Στην αρχή έβλεπα αλλιώς τα πράγματα. Πολύ αλλιώς. Η απώλεια σε μετατοπίζει σε σχέση με εσένα προσωπικά. Η οικογένεια αφορά ένα πλέγμα προστασίας και αγάπης που θέλεις να το προστατέψεις».

Advertisements

Δείτε το βίντεο:

 

 

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα