Μην χασετε

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Είμαι στα όρια της αναχώρησης γιατί έχω κλείσει τα 90 και μερικών μηνών – Δεν πρέπει να φύγω κάποτε;»

Ο Δημήτρης Καλλιβωκάς, ο οποίος είναι ένας από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου, τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί.

Ο ίδιος, αυτή τον περίοδο, βρίσκεται στην Τήνο λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Καλλιβωκάς μίλησε στην εφημερίδα “On time” και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και αναφέρθηκε στον θάνατο, την τηλεόραση, την οικογένειά του και την Επίδαυρο.

«Εγώ είμαι καλά. Ήρθα στην Τήνο. Έχω σπίτι στον Άγιο Σώστη. Έχω γυρίσει 30 νησιά και κατέληξα στην Τήνο. Κλείστηκα εδώ με τις αποφάσεις του πρωθυπουργού. Το περασμένο Σάββατο έκανα μπάνιο. Έχουμε ωραία λιακάδα εδώ», είπε, με τον ίδιο, αφοπλιστικός να  δηλώνει έτοιμος να αποχαιρετήσει, όπως λέει χαρακτηριστικά: «Είμαι στα όρια της αναχώρησης γιατί έχω κλείσει τα 90 και μερικών μηνών. Δεν πρέπει να φύγω κάποτε;».

Advertisements

Χαρακτηριστικό είναι, πως ο ηθοποιός αποκαλύπτει ότι δεν φοβάται το θάνατο: «Δεν φοβάμαι το θάνατο. Εγώ θα κοιμηθώ. Οι δικοί θα κλαίνε και θα λένε “αχ, έφυγε ο Καλλιβωκάς”».

Ο Δημήτρης Καλλιβωκάς παρακολουθεί και τηλεόραση και δήλωσε στην εφημερίδα: «Βλέπω τηλεόραση. Μου αρέσουν οι “Άγριες Μέλισσες”, αλλά όλα τα σίριαλ είναι πολύ καλά. Τα ριάλιτι είναι βεβιασμένα γιατί είναι καθημερινά. Δεν τα βλέπω. Έχω συνέχεια ανοιχτή την τηλεόραση. Και βλέπω συνέχεια ειδήσεις και συνεντεύξεις. Η καλύτερη εκπομπή της εβδομάδας είναι “Αυτός και ο άλλος” στην ΕΡΤ. Θεωρούν αυτούς που ρωτάνε πιο χαριτωμένους απ΄ αυτούς που απαντάνε».

Τέλος, ο Δημήτρης Καλλιβωκάς αναφέρθηκε και στην σύζυγό του, Ιωάννα αλλά και την Επίδαυρο: «Ζω με την γυναίκα μου, την Ιωάννα 50 χρόνια και μερικούς μήνες. Το σημαντικό είναι ότι ήταν μια γυναίκα που με καταλάβαινε και την καταλάβαινα», είπε και συνέχισε: «Μπορείτε να κάνετε κάτι να παίξω στην Επίδαυρο, γιατί από εκεί ξεκίνησα; Θα ήθελα να τελειώσω εκεί».

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα