Μην χασετε

Γιώργος Μαυρίδης: «Δεν έχω καμιά καΐλα με το γάμο, γίνεται καθαρά για να είναι ευτυχισμένος ο άνθρωπος που είσαι μαζί»

Ο Γιώργος Μαυρίδης παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή “Tik Talk“. Ο γνωστός παρουσιαστής, αφού μίλησε για τις δύσκολες μέρες που έζησε με τον κορονοϊό και τη σκληρή μάχη που έδωσε, αναφέρθηκε στο γάμο του με την σύντροφό του, Κρίστη Καθάργια. Ο ίδιος της είχε κάνει πρόταση γάμου το περασμένο καλοκαίρι.

 

“Έκανα πρόταση γάμου και δεν θα παντρευτώ! Θέλαμε να παντρευτούμε στις αρχές του καλοκαιριού… Θα δούμε… Δεν ξέρω! Θέλω να παντρευτώ για να περνάει καλά η γυναίκα μου, η σύζυγός μου. Δεν είμαι υπέρ του γάμου. Δεν έχω καμιά καΐλα με το γάμο, γίνεται καθαρά για να είναι ευτυχισμένος ο άνθρωπος που είσαι μαζί.

Advertisements

 

Και την πρόταση γάμου κι όλα αυτά που έκανα τα έκανα για να είναι ευτυχισμένος ο άνθρωπός μου, να είναι όπως το ονειρεύεται! Στην πρώτη καραντίνα πέρασα πολύ καλά! Ήταν η ευκαιρία για να καταλάβω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ο άνθρωπός μου. Στην δεύτερη αρρωστήσαμε, οπότε δεν είναι αντικειμενικό το κριτήριο. Είναι άλλα τα μέτρα σύγκρισης”, ανέφερε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Δες το βίντεο:

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα